Imagini cu cel mai sexy funduleț de pe Instagram! Până și medicii sunt șocați de forma lui: ”Foarte multe persoane te urăsc…”

Publicat: 16 Dec. 2019, 10:36 Vedete

Din ce în ce mai multe tinere își expun formele pe rețelele de socializare! Influencerele – așa cum se consideră ele – reușesc să își transforme platforma social media într-un mod de viață!

Astăzi facem cunoștință cu modelul Daisy Keech, o tânără în vârstă de 19 ani care știe cum să pozeze. Multe persoane au acuzat-o că ar fi folosit pachete profesionale de editare a fotografiilor, creând un ”model digital”.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Daisy Keech stătea pe un scaun la doctor, îmbrăcată într-un hot-bikini, arătându-și trupul urmăritorilor săi de pe social media.

”A fost înzestrată cu un trup atletic, natural. Foarte multe persoane te urăsc, zicând că nu ai o formă a fundului naturală, atunci când postezi imagini pe Instagram. Voi face tot posibilul să le arăt că ai forme naturale”, spune medicul ei.

View this post on Instagram

Your mind is like a garden. Grow flowers or weeds, it’s your choice. 🌱🌼

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

Doctorul modelului Daisy le arată urmăritorilor săi că este 100% naturală

”Fundul ei e ferm, are un volum bun. Nu văd ca pielea să fi suferit transformări, ceea ce înseamnă că nici nu are nimic injectat. Nu observ nicio mică incizie care să denote un transfer de grăime”, a mai spus doctorul, conform Fox News.

”Are doar 19 anișori, este înaltă și slabă. Face exerciții pentru coapse. Chiar are o dietă echilibrată și face mereu exerciții pentru mușchi. Astfel, tinerețea ei ne arată naturalețea”, a conchis el.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 16 Dec. 2019, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă