Imagini fierbinți pentru zile geroase! Topul celor mai sexy vedete din România care au rămas dezbrăcate în public

Publicat: 21 Feb. 2021, 19:55 Vedete

Conștiente de autuurile lor fizice, cele mai sexy vedete din România nu s-au sfiit să-și arate în public zonele intime. S-au dezbrăcat de inhibiții, iar paparazzi au fost pe fază și au surprins imagini fierbinți! 

Chiar dacă n-au primit mii de euro ca să pozeze în Playboy, cele mai frumoase femei din showbiz au fost darnice cu imagini în ipostaze fierbinți, toate surprinse în public!

Simona Trașcă, de exemplu, a oferit printre cele mai deocheate instantanee. Blonda și-a arătat sânii imenși în timp ce se schimba într-o mașină, iar paparazzi au surprins momentele de neuitat!

O altă vedetă, considerată una dintre cele mai senzuale femei din România, datorită bustului generos, și 100% natural, Roxana Ionescu și-a arătat pe stradă, în toată splendoarea lui … fundulețul!

Nu puteau lipsi din acest top 20 nici sânii Sânzianei Buruiană, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fosta asistentă TV a ”plusat” cu îndrăzneala și a renunțat de tot la sutien, oferind un spectacol aproape erotic, în timp ce se schimba de haine, evident, tot în public.

Publicat: 21 Feb. 2021, 19:55 Vedete
Pe aceeași temă