Iata 3 motive care ii distrug pofta de sex

Publicat: 01 Aug. 2018, 18:40 Life

Sa fiti starniti sexual dupa multi ani de casnicie este greu. Nu pentru ca n-ati incercat suficient sau nu v-ati dorit.

Exista un studiu care arata 3 motive care ii distrug pofta de sex. Se pare ca femeile stau mai prost decat barbatii din acest punct de vedere. Dorinta acestora este cu 0,2 procente mai scazuta decat la barbati.Iata 3 motive care ii distrug pofta de sex

1 Incetezi sa-i admiri fizicul!

Cele mai mari greseli pe care le fac barbatii dintr-o relatie lunga sunt lipsa admiratiilor aduse fizicului. Acestia se opresc din a-si admira sotiile, din a le spune cat de bine arata si cat de atragatoare le gasesc. Aceasta apatie si lipsa de interes in ceea ce le priveste, le omoara apetitul sexual. O femeia vrea mereu sa se simta dorita, iubita din priviri, asa ca asta o face sa-si piarda dorinta de a te mai avea alturi langa ea.

2 O controlezi in mod evident!

O interoghezi, astfel o faci sa se simta controlata peste masura, si nu e placut. Nu-i pune zeci de intrebari legate de cum si daca a avut orgasm. Concentreaza-te asupra modalitatii in care ii poti oferi placere si o poti face sa se simta bine. Asta inseamna sa va relaxati amandoi si sa nu va simtiti presati de performanta sexual reciproca. Un sex de buna calitate inseamna o conexiune puternica si multa senzualitate.

3 Nu o mai faci fericita!

O femeie se simte fericita atunci cand primeaza respectul si iubirea. O relatie de iubire nu este intotdeauna presarata cu cuvinte frumoase si cu momente fericite. Apar si probleme care pot crea dispute in cuplu. In primul rand accepta ca trebuie sa lucrezi incontinuu pentru o relatie de durata. Fiecare disputa lasata in urma, poate trage cuplul in jos.Nu sta niciodata langa un barbat care tipa si care obisnuieste sa isi faca simtita prezenta in casa cu tonul ridicat. Injuriile, tipetele si violenta nu poti fi tratate foarte usor nici daca mergeti la terapie in cuplu. Rezolvati-va probleme in timp, astfel probleme de genul si refuzarea sexului nu vor aparea.

Publicat: 01 Aug. 2018, 18:40 Life
Pe aceeași temă