Hailey si Justin Bieber, fara relatii sexuale inainte de nunta! Au vrut sa fie traditionali

Publicat: 08 feb. 2019, 12:47 Autor: Simona Vedete

Au spus "DA" dupa doar 12 saptamani de relatie, ceremonia avand loc in septembrie la New York.

Hailey Baldwin, in varsta de 22 de ani, si Justin Bieber, in varsta de 24 de ani, au recunoscut pentru publicatia Vogue ca s-au abtinut de la sex pana in momentul in care au devenit sot si sotie.

Acestia au fost protagohnistii unui shooting de exceptie penru Vogue, unde au dat si un interviu plin de picanterii. Cei doi au spus ca aceasta a fost cea mai buna decizie pe care au putut s-o ia, insa au recunoscut ca mariajul va fi intotdeauna greu si nu este ceva magic.

Justin sustine ca totul se datoreaza convingerilor sale religioase, care l-au convins ca este mai bine sa se abtina de la relatii sexuale cu logodnica sa. Acesta a recunoscut ca anterior a avut probleme serioase legate de sex.

Cantaretul a dezvaluit ca in 2018 s-a implinit un an de cand s-a abtinut de la relatii intime. Chiar si in perioada in care a fost impreuna cu Selena Gomez acesta sustine ca s-a abtinut de la orice activitate intima.

Hailey si Justin Bieber, fara relatii sexuale inainte de nunta

Hailey si Justin Bieber

„Dumnezeu nu ne interzice sa facem sex pentru ca vrea reguli si chestii de genul. El doar vrea sa ne protejeze de la durere si suferinta. Cred ca sexul cauzeaza multa suferinta. Cateodata oamenii fac sex pentru ca nu se simt destul de bine. Pentru ca nu au valaore de sine. Femeile fac asta, si barbatii fac asta.

Am vrut sa ma dedic lui Dumnezeu in acest fel pentru ca am simtit ca este cel mai bine pentru sufletul meu. Si mai cred ca Dumnezeu m-a binecuvantat, aducand-o pe Hailey in viata mea. Exista avantaje. Esti rasplatit pentru un comportament bun” a spus Justin, potrivit DailyMail.

Justin a marturisit ca nunta a fost atat de grabita si pentru ca voiau sa intretina relatii intime, insa acesta nu a fost singurul motiv. „Cand am vazut-o vara trecuta, in luna iunie, mi-am adus aminte cat de mult am iubit-o si cat de mult mi-a lipsit, dar si ce impact pozitiv a avut asupra mea. Doamne sfinte, asta am cautat pana acum” a continuat acesta.

Publicat: 08 feb. 2019, 12:47 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă