Gloria Vanderbilt a murit! Legenda modei americane a decedat la varsta de 95 de ani

Publicat: 18 Jun. 2019, 11:57 News 3

Doliu in lumea modei! Cea mai cunoscuta stilista lasat in urma o avere impresionanta.

Gloria Vanderbilt a murit! Aceasta legenda a modei americane a fost cap de afis pentru presa mondena timp de multi ani, fiindca viata ei amoroasa a fost putin spus tumultoasa.

Gloria a murit duminica dupa cum a anuntat chiar fiul acesteia, Anderson Cooper, fiind un celebru jurnalist al postului CNN. „Era o femeie extraordinară care iubea viaţa şi o trăia aşa cum înţelegea ea” a spus acesta intr-un omagiu difuzat ieri de CNN.

Gloria Vanderbilt a murit

Gloria Vanderbilt a murit

Vedeta a crescut in Franta si nu a stiut nimic de banii pe urma urma sa-i mosteneasca la varsta de 21 de ani. S-a nascut la New York la data de 20 februarie 1924, fiind fiica lui Reginald Vanderbilt, mostenitor al magnatului cailor ferate Cornelius Vanderbilt si al Gloriei Morgan.

In anii ’70, Gloria a devenit cunoscuta pentru linia de jeans creata pe numele ei, pe care mai apoi a reusit s-o extinda intr-un urias brand care a inclus colectii de parfumuri dar si alte articole vestimentare.

Gloria a fost casatorita de patru ori si a avut numeroase aventuri cu barbati celebri, precum Frank Sinatra, Gene Kelly si Marlon Brando. Chiar e oferit personal detalii picante despre iubirile sale in cartea „It Seemed Important to me at the time”, publicata in anul 2004.

N-a avut o copilarie usoara, fiindca tatal ei a murit de alcoolism cand ea avea 18 ani, iar mama sa, care suferea de tulburari psihice, a trimis-o la Paris pentru a fi crescuta de o doica. Insa in 1934, o matusa a obtinut custodia acesteia cand avea doar 10 ani.

„Mama mea a avut multe vieţi diferite. Avea o viaţă publică, însă realitatea vieţii sale era foarte diferită”, a mai spus fiul acesteia, Anderson Cooper.

Publicat: 18 Jun. 2019, 11:57 News 3
Pe aceeași temă