Gabriela Cristea a luat proportii rau de tot, dar nu renunta la emisiune! Mai are putin si naste, dar vine zilnic la emisiune!

Publicat: 12 Feb. 2019, 16:34 News 3

Burtica ei s-a implinit bine de tot dar inca nu vrea sa renunte la emisiunea zilnica sub nicio forma.

Gabriela Cristea a luat proportii dar tot nu renunta sa mai apara pe micul ecran! Gabriela Cristea este gravida in luna a 8-a si ar putea sa nasca in orice moment de acum, dar continua sa apara zilnic la emisiunea de pe Antena Stars.

Graviduța Gabriela Cristea este într-o formă de zile mari. Chiar dacă mai are foarte puțin până va aduce pe lume cea de-a doua fetiță, frumoasa moderatoare de la „Te iubesc de nu te vezi” este foarte activă, iar astăzi le-a zis tuturor când mai are de gând să prezinte emisiunea de pe Antena Stars.

Vedeta trebuie sa nasca in Martie, cel mai probabil la inceputul lunii dar a ales sa nu-si ia nicio perioada libera inainte de nastere pentru ca inca are suficienta energie incat sa apara pe micul ecran.

Burtica lui Gabi a luat proportii foarte mari si se vede ca ii este din ce in ce mai greu sa stea in picioare dar nu vrea deloc sa renunte la emisiune cel mai probabil si dintr-un motiv nespus. Ultima data cand a fost in concendiu de maternitate sefii ei de la Kanal D au lasat-o fara emisiune si nu a mai avut unde sa se intoarca pe micul ecran atunci cand si-a dorit.

Gabriela Cristea a luat proportii dar tot nu renunta sa mai apara pe micul ecran!

Acum la Antena Stars emisiunea ei este inca una la inceput si spera ca in felul acesta sa reuseasca sa mentina formatul puternic si sa se poata intoarce cat de repede pentru a continua emisiunea.

„În fiecare săptămână am câte o petrecere. De nu o să nasc eu la vreo petrecere…Am toate șansele.
Mă ia cu capul dacă stau acasă. Atâta timp cât ești în putere, femeia însărcinată nu e bolnavă. Dacă sunt în putere, mai bine vin naiba la serviciu, îmi mai consum energia. Mai trebuie să mă suportați, ce să fac”

Publicat: 12 Feb. 2019, 16:34 News 3
Pe aceeași temă