Fulgy, protagonistul unor imagini scandaloase. Artistul a scuipat şi înjurat un bătrân în staţia de autobuz

Publicat: 25 May. 2020, 10:40 Vedete

Nu doar Margherita intră în belele, ci și fratele ei, Fulgy, care în trecut a fost protagonistul unui scandal de proporţii. Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost filmat în timp ce umilea un bătrân aflat într-o stație de autobuz. Imaginile sunt de-a dreptul şocante!

După ce sora lui a şocat opinia publică zilele trecute, atunci când a făcut un accident sub influența substanțelor interzise, și fratele ei, Fulgy, a fost şi el implicat într-un scandal pe care l-a provocat în mijlocul străzii.

Totul a început după ce Fulgy a încercat să intre într-o discuție cu un bărbat de vârsta a treia. Nemulţumirea artistului a venit în momentul în care bătrânul a evitat să discute cu acesta. Vizibil deranjat de ignoranţa bărbatului, cântăreţul a început un adevărat circ în mijlocul străzii, fără să îi pese de oamenii care îl priveau speriaţi.

”Vrei să îți dau cu asta în cap?”

În primă fază, Fulgy a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa bătrânului, apoi a mers spre el vizibil nervos şi l-a ameninţat cu bătaia spre uimirea tuturor celor care au asistat la scandal.

”Te bat, bulangiule, fraiere! Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă! Omoară-te, sclavule! Vrei să îți dau cu asta în cap?!”, a ţipat Fulgy, potrivit cancan.ro

„Pleacă în p%*[email protected] mea, că te bat… Eu sunt milionar…”

Artistul a devenit din ce în ce mai furios, a spart o sticlă de asfalt, iar mai apoi a mers spre bătrân şi l-a scuipat fără nicio remuşcare şi a continuat să îl ameninţe.

„Pleacă în p%*[email protected] mea de-aici că te bat… Eu sunt milionar…”, a mai strigat Fulgy.

Când bătrânul l-a avertizat că va chema Poliția, răspunsul lui Fulgy nu a întârziat: „Până chemi tu Poliția, eu chem Interpolul. Du-te și vezi de drumul tău, de nebun. Nu ești șmecher, ești fraier. Un șmecher nu ajunge ca tine”.

Publicat: 25 May. 2020, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă