FOTO. Imagini demențiale cu bruneta care are, probabil, cei mai mari sâni din lume! Iubitul refuză să se afișeze cu ea în public: „Este înspăimântat de bustul ei”

Publicat: 25 Sep. 2020, 13:45 Arhiva

Yvonne Bar are peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare și a reușit să strângă simpatia urmăritorilor ei cu fotografiile absolut sexy pe care le postează în mod regulat.

Bruneta, care pozează demențial în diferite ținute și lenjerii intime, a reușit să strângă mii de aprecieri, mai ales din partea bărbaților, cu bustul ei generos. Yvonne Bar a apelat la operațiile estetice pentru a avea un trup exact așa cum și-l dorește: un posterior bine lucrat, un bust care stă să ”explodeze”, dar și o talie subțirică, de viespe.

Brunețica Yvonne Bar pozează sexy! De ce iubitul ei era ”speriat” de ea

Cu părul despletit și machiată nu foarte strident, Yvonne este cunoscută și pentru o relație pe care o are cu un fotbalist celebru din Germania. Totuși, la zece luni după ce au început să aibă o relație, modelul de pe Instagram a vrut să își facă publică relația, dar sportivul a refuzat pe motiv că „este înspăimântat de bustul ei fals”, arată buzz.ie.

Atunci, bruneta s-a supărat foarte tare pe iubitul ei și a spus că este deschisă criticilor care îi vor fi aduse la adresa ei.

”A spus că este benefic pentru imaginea lui să aibă lângă el o fată altfel, căci publicul german ar fi mai deschis către aceeptare, decât o femeie care are operații estetice, chiar dacă el i-a spus că Yvonne este genul lui de femeie, cu forme”, a spus o sursă pentru publicația citată.

Sursă foto: Instagram Yvonne Bar

Publicat: 25 Sep. 2020, 13:45 Arhiva
Pe aceeași temă