Fosta actrita celebra din filmele pentru adulti a ajuns homeless! Nu mai are niciun ban! Cum arata si de ce locuieste prin canale VIDEO

Publicat: 21 Aug. 2019, 13:43 Life

A facut milioane de barbati fericiti iar acum ea si-a gasit fericirea alaturi de oamenii fara adapost si traieste pe strazi dar spune ca nu-i lipseste nimic.

Fosta actrita celebra din filmele pentru adulti a ajuns homeless! Una dintre cele mai cunoscute actrite din filmele pentru adulti din lume a ajuns sa locuiasca prin canalele din Las Vegas dupa ce a ajuns in pragul falimentului.

Jenni Lee este in continuare considerata una dintre cele mai bune actrite din filmele XXX. Chiar si in acest moment ea se claseaza in topul mondial al industriei pe locul 119. Desi s-a retras de cativa ani, fanii ei continua sa o cunoasca foarte bine si sa-i caute filmele pe internet. Acum are 37 de ani si a fost descoperita din intamplare de o echipa de filmare care facea un documentar despre canalele de sub Las Vegas.

Fosta actrita celebra din filmele pentru adulti a ajuns homeless

Aici au dat peste Stephanie Saddora dupa numele ei de scena, si au ramas socati. Dupa ce au vazut in ce hal este in prezent femeia si-au dat seama ca acolo locuieste si ca a ramas pe drumuri dupa ani de zile in care si-a cheltuit toti banii castigati in industria filmelor pentru adulti.

Pe pagina ei de Facebook femeia inca are peste 45.000 de oameni care o urmaresc iar ultimul ei film a fost facut public acum aproape 2 ani. Fara pic de stralucire si imbracata intr-o haine lunga si rupta, actrita nu mai semana deloc cu femeia ravnita de milioane de barbati din filmele deocheate.

„Da, chiar am fost foarte faimoasa la un moment dat. Cred ca inca ar trebui sa mai fiu in top 100 mondial. Aratam foarte bine. Acum am tot ce imi trebuie aici. Mi-am facut prieteni adevarati aici si sunt oameni foarte deschisi.” a povestit femeia echipei de filmare care documenta drogatii si aurolacii care locuiesc in zonele rau famate ale Las Vegasului.

Canalele in care locuieste fosta actrita Jenni Lee impreuna cu mii de alti oameni fara adapost sunt gandite de autoritatile locale pentru a prelua fluxul mare de apa din timpul ploilor torentiale sau ale furtunilor. Acum acolo locuiesc unii dintre cei mai rau-vazuti oameni ai societii si si-au gasit adapost in locurile ferite de ochii trecatorilor. Drogurile si infractiunile fac parte din viata lor de zi cu zi si politia a renuntat sa mai intervina in cazurile semnalate din „canale”.

Publicat: 21 Aug. 2019, 13:43 Life
Pe aceeași temă