A fost arestat pentru ca si-ar fi aratat organul sexual, in public. Ce tinea in mana acest barbat, de fapt!

Publicat: 04 Dec. 2017, 17:56 Viral

Un barbat de 30 de ani, din orasul Newcastle, din Marea Britanie, a avut parte de o aventura nu tocmai placuta, dupa ce a ajuns dupa gratii pentru un gest pe care l-a facut in public.

Pe nume Daniel Proctor, acesta se afla in parcarea unui fastfood atunci cand a fost observat de o femeie, iar aceasta a anuntat rapid autoritatile. Politistii l-au acuzat de gesturi indecente in public, asa ca el a fost dus la sectie.

Doar ca, adevarul din spatele acestui moment prin care a trecut tanarul a fost cu totul altul, iar in clipa in care el a povestit ce s-a intamplat de fapt, nimanui nu i-a venit sa creada.

A fost arestat pentru un gest indecent in public

Asta deoarece Daniel a marturisit ca nu avea in mana organul sau genital atunci cand a fost vazut de acea femeie, ci un foietaj cu crenvursti pe care planuia sa il manance in masina, la micul dejun.

Totodata, cum trecatoarea se afla la o distanta considerabila, ea a crezut ca vede altceva in loc de acel foietaj, asa ca l-a acuzat pe tanar de hartuire sexuala in public.

Cum astfel de gesturi sunt frecvente, mai ales in Marea Britanie, ea a sunat la Politie. Oamenii legii l-au gasit pe barbat in toaleta acelui fastfood si l-au arestat rapid.

A fost arestat pentru un gest indecent in public

Chit ca initial Daniel a fost acuzat de indecenta in public, dar si ca a facut o gluma pe care nu a gandit-o prea mult, el a scapat de inchisoare dupa ce a platit o amenda.

Totusi a trebuit sa apara in fata unui judecator, dar a lipsit de la respectivul termen. Avocatul care l-a reprezentat a spus ca Daniel sufera de probleme psihice, dar nimeni nu a crezut aceasta varianta.

De asemenea, el si-a pus un foietaj cu crenvursti in pantaloni si l-a scos in clipa in care a vazut-o pe acea femeie care traversa strada, dupa care a continuat sa o priveasca in mod insistent. Aceasta a marturisit ca s-a speriat foarte tare si s-a simtit agresata, motiv pentru care a chemat Politia.

(sursa: chroniclelive.co.uk)

Publicat: 04 Dec. 2017, 17:56 Viral
Pe aceeași temă