De o bună bucată de timp, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt la cuțite. Au fost colegi la MasterChef, la Pro TV, au coborât apoi împreună în Bucătăria iadului (Hell’s Kitchen) la Antena 1, iar acum sunt la cuțite. Chefi la cuțite. Au noroc: cuțitele lor sunt supravegheate atent de un pistol. De fapt, de o Pistol. Gina Pistol este prezentatoarea show-ului, ai cărui jurați sunt cei trei chefi. Rampa lor de lansare a fost Pro TV-ul, de unde au plecat în 2014, urmând-o pe producătoarea Mona Segall, care și ea plecase la Antena 1. Cu notorietatea imensă câștigată la Pro, le-a fost simplu să revină pe sticlă la postul concurent al Pro TV-ului, Antena 1.
“Am tot ce îşi poate dori un om în viaţa asta. Nu îmi doresc nimic mai mult decât am acum.”
Florin Dumitrescu este cel mai tânăr dintre Chefii de la Antena 1 aflați la cuțite. Are doar 30 de ani, dar gătește de la 14. Începuturile sale în acest domeniu nu au fost pictate în nuanțe de roz. A pornit de jos, foarte de jos, a spălat faianța, a făcut curățenie, a curățat legume, dar în tot în acest timp mai și trăgea cu ochiul la gătit. A fost numit Chef la numai 18 ani, iar la 19, pentru că era dornic să învețe cât mai mult, a plecat în Italia, unde a stat trei ani.
A lucrat la un restaurant la care gătea 800 de porții și la un hotel de patru stele, avându-l ca maestru pe celebrul bucătar italian Mirco Botoni. După trei ani în Peninsulă, a revenit în România și s-a angajat ca Chef la unul dintre cele mai bune restaurante din București. De-a lungul vremii, Chef Dumitrescu a gătit pentru vedete precum Nicolas Cage, Dolph Lundgren, Roger Federer, Wesley Snipes, Francis Ford Coppola, Jean-Claude Van Damme. A gătit chiar și pentru Ion Iliescu, așa se explică, poate, longevitatea fostului președinte al României.