Fiul lui Cătălin Măruță a fost diagnosticat cu noul coronavirus. În ce stare se află băiatul

Publicat: 03 Feb. 2021, 09:32 Vedete

Andra și partenerul său, Cătălin Măruță, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. La scurt timp și fiul lor cel mare, David a fost diagnosticat cu temutul virus. Aceștia se află în carantină acasă pentru 14 zile.

Cătălin Măruță nu va mai fi văzut la emisiunea de la PRO TV pentru 14 zile. Din nefericire, toti membrii familiei sale sunt acum pozitivi cu noul coronavirus.

”Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare.

Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat Cătălin Măruță, în urmă cu câteva zile.

David Măruță, diagnosticat cu COVID-19

În urmă cu o zi, celebrul prezentator TV a mai primit o veste grea. Fiul cuplului cel mare a fost și el testat pozitiv cu noul coronavirus. David, în vârstă de nouă ani, era singurul membru din familia vedetelor care nu avea un test pozitiv și se izolase alături de bona sa.

Din nefericire următorul test a ieșit pozitiv: ”A făcut și David coronavirus. Testul lui a ieșit abia astăzi pozitiv. El ne tot ne bătea la cap să-i facem și lui testul. Acum e fericit că nu mai stă separat de noi”, a declarat Cătălin Măruță, în emisiunea lui de la PRO TV.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce a aflat că este infectat cu noul coronavirus

Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le spune urmăritorilor că le mulțumește pentru mesajele primite.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță! Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…). Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis prezentatorul într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Feb. 2021, 09:32 Vedete
Pe aceeași temă