EXCLUSIV| Fiica lui Nicu Maharu, la un pas de moarte! Tânăra a fost protagonista unui accident grav!

Publicat: 12 May. 2021, 13:11 Vedete

Bianca Maharu, fiica celebrului Nicu Maharu a fost la un pas de moarte. Tânăra a fost implicată într-un grav accident, însă din fericire pentru tânăra s-a ales doar cu câteva leziuni.

Potrivit informaţiile martorilor, Samyr Maharu aşa cum mai este cunoscută tânăra de ceva timp, a fost protagonista unui accident care s-a produs în jurul orei 1.40.

Tânăra nu era singură în maşină ci alături de un bun prieten, care nu a avut acelaşi noroc. Băiatul se află în aceste momente internat la spitalul Universitar din Capitală. În schimb, Bianca Maharu a scăpat aproape nevătămată, șchiopătând şi cu o leziune intercostală.

Se pare că tatăl ei, Nicu Maharu a avut grijă de fiica sa, pe care o iubea enorm.

Bianca a suferit enorm după moartea tatălui său, Nicu Maharu

Bianca şi tatăl său aveau o relaţie extrem de apropiată, iar moartea acestuia a lăsat un gol imens în sufletul tinerei.

”Dumnezeu să te ierte om bun cu suflet mare! Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat durere mare în urmă, în sufletele celor ce te iubesc! Aveai atâtea, tăticule, de rezolvat și atâtea planuri de îndeplinit! Cuvintele nu-și au rostul, TATAAAA, durerea e prea mare! Cuvintele sunt de prisos și durerea mea mare, legenda noastră astăzi nu mai e!”,a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu.

Mai mult decât atât, Bianca a sperat, că tatăl său va reuși să învingă în lupta cu boala, mai ales că își schimbase radical modul de viață.

“Tata este acum de nerecunoscut, pe cuvânt, nici eu nu îl mai recunosc. De un an nu a mai pus gura pe alcool, nu bea nimic în afară de apă plată. Își mai face poze cu pahare sau sticle de whisky doar ca să se laude, dar e cuminte rău de tot”a spus Bianca, fiica lui Nicu Maharu, la vremea respectivă.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 May. 2021, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă