Fiica Andreei Esca și Mario Fresh, despărțire din cauza Asia Express? Ce se întâmplă între ei

Publicat: 23 Feb. 2020, 10:42 Vedete

Fiica Andreei Esca şi Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste de câţiva ani. Deşi atunci când apar în public cei doi artişti sunt mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că nu este totul roz în viaţa lor.

Gurile rele susţin faptul că între cei doi artişti ar exista tensiuni, iar faptul că băiatul adoptiv al lui Alex Velea a participat la show-ul Asia Express a pus relația pe care o au în pericol.

Plecarea cântărețului din România i-a făcut pe cei mai mulți să se întrebe cum vor reuși amorezii să stea atât de mult timp unul fără celălalt. Din nefericire, Alex Velea şi partenerul său nu au rezistat mult timp în Asia, iar revederea lui Mario Fresh cu Alexia s-a întâmplat curând.

Mario Fresh s-a îngrășat 12 kilograme: „Am mâncat ca un animal”

Drept urmare, la scurt timp de la întoarcerea de la Asia Express, iubitul Alexiei Eram slăbise vizibil, dovadă că Asia nu i-a priit deloc, dar cum, după orice slăbire rapidă, voită sau nu, se instalează și efectul yo-yo.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a declarat Mario Fresh pentru click.ro.

Potrivit cancan.ro, nu ar fi exclus ca fiica Andreei Esca să-i spună adio lui Mario din cauza neglijenței sale în ceea ce privește dieta.

Şi iubitul Antoniei a susținut că show-ul este foarte greu și că nu și-ar fi permis fizic să stea mai mult, din cauza alimentației de acolo.

„Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura”, a declarat Alex Velea.

Publicat: 23 Feb. 2020, 10:42 Vedete
Pe aceeași temă