Fetita din Petrosani, CAUTATA! Era cu un barbat si s-a dus sa ‘primeasca pomana’. Tata a sunat politia la cateva zile

Publicat: 06 Nov. 2018, 11:55 Life
Fetita din Petrosani, CAUTATA! Era cu un barbat si s-a dus sa ‘primeasca pomana’. Tata a sunat politia la cateva zile

Poliţiştii caută o fetiţă de şapte ani care, în 1 noiembrie, a plecat de acasă, din Petroşani, judeţul Hunedoara, împreună cu un bărbat.

Fetita din Petrosani, CAUTATA! Cei doi au plecat pentru a primi mâncare de pomană, de Ziua Morţilor. Tatăl copilei a anunţat Poliţia abia în 4 noiembrie. Potrivit Poliţiei Române, duminică seara, în jurul orei 19.30, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Petroşani, despre faptul că fiica sa, Delia Gabriel Dorobanţu, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, în 1 noiembrie, împreună cu un bărbat de 44 de ani.

Copila şi bărbatul s-ar fi îndreptat spre Cimitirul Central din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, de Ziua Morţilor.

Hunedoara: Poliţiştii caută o fetiţă care a plecat de acasă, din Petroşani, împreună cu un bărbat, pentru a primi mâncare de pomană. Tatăl copilei a anunţat Poliţia după câteva zilePână la momentul sesizării, fetiţa nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei, arată Poliţia Română.

Fetita din Petrosani, CAUTATA! Era cu un barbat

Poliţiştii au dat publicităţii semnalmentele fetiţei: ea are o înălţime de aproximativ 1,30-1,35 metri, ten deschis, corpolenţă astenică, păr blond, creţ, faţă ovală, ochi albaştri şi nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, ea era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

În urma sesizării, poliţiştii au început verificări şi activităţi de căutare în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţininformaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Publicat: 06 Nov. 2018, 11:55 Life
Pe aceeași temă