Femeile care fac sex cu fantome. De ce au renuntat la relatiile intime cu barbati VIDEO

Publicat: 21 Aug. 2018, 18:04 Life

Doua femei sustin ca au relatii intime cu niste fantome si se simt mult mai bine.

Femeile care fac sex cu fantome sustin ca au renuntat de tot la barbati. De ce? Pentru ca acestia sunt mai complicati decat spiritele. Femeile sustin ca sexul cu fantome e mai placut decat cel cu oameni. Amethyst Realm sustine ca a avut relatii intime cu peste 20 de fantome.

„Noul meu iubit fantomă este foarte special: întelept, stabil și blând. Nu sunt 100% sigură dacă este bărbat sau femeie, dar am descoperit adevărata dragoste. Ne-am întâlnit când am fost într-o călătorie în Australia anul acesta. De obicei, spiritele rămân într-un singur loc, dar sunt încântată că acesta a venit cu mine în Marea Britanie. Am fost fericită și entuziasmată.

Orgasmele pe care le am cu amanții mei fantome sunt mult mai profunde și mai satisfăcătoare când cele pe care le-am avut cu bărbații adevărați. Am renunțat la relațiile intime cu oameni. Sexul cu fantome este mai perofund, mai pasional și pare mult mai natural. Poți simți prezența, energia, deși nu există niciiun contact fizic, poți simți că ești atins. Știu că sună nebunesc, dar sper să rămân însăcinată cu o fantomă”, a afirmat femeie în vârstă de 30 de ani pentru Daily Mail.

Amethyst Realm vorbeste cu fantomele

Femeile care fac sex cu fantome. De ce au renuntat la relatiile intime cu barbati VIDEOTanara care sustine ca face sex cu aceste spirite a marturisit ca de mica vorbea cu fantomele. Primul contact normal cu o fantoma s-a intamplat cand avea 18 ani. La vremea respectiva, Amethyst Realm era logodita. Da, cu un barbat adevarat 😀

„Eram dezbrăcată, pe pat și dintr-o dată am simți niște degete care se plimbau pe piele mea și niște șoapte la urechea dreaptă. M-a făcut să tresar, dar într-un mod plăcut. Dintr-o dată m-am simțit îmbrățișată și înconjurată de un extaz indus de o fantomă. Logodna mea s-a încheiat în momentul în care iubitul meu s-a întors acasă și m-a găsit pe pat, purtând doar lenjerie intimă. A crezut că ascund un amant și a răvășit camera căutându-l. Atunci i-am spus ce se întâmplă. Imediat și-a făcut bagajele și a plecat”, a povestit femeia.

Cu toate ca nu poate avea o relatie reala, femeia isi doreste sa fie parte dintr-un cuplu femeie-fantoma. „Nu îmi pot cumpra flori și nu mă pot scoate în oraș la cină, ar mă fac să mă spimt specială. Unul chiar a desenat o inimioară pe oglinda mea aburită”, a continuat Realm. Iși dorește să se stabilească „la casa ei” cu o fantomă și să aibă un „bebeluș fantomă”.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Aug. 2018, 18:04 Life
Pe aceeași temă