Femeie, violata de 7 politisti! Chinurile la care au supus-o dupa abuzul sexual sunt ireale!

Publicat: 16 Jul. 2019, 18:51 Life
Femeie, violata de 7 politisti! Chinurile la care au supus-o dupa abuzul sexual sunt ireale!

O femeie in varsta de 35 de ani din India a trait drama vietii sale. Aceasta a fost umilita in ultimul hal de o gasca de 7 politisti.

Femeie, violata de 7 politisti! Chinurile la care au supus-o dupa abuzul sexual sunt ireale!Femeie, violata de 7 politisti din India. Cumnatul femeii a fost martor la intreaga scena. Calvarul ei a inceput cu cateva ore de tortura. Politistii au batut-o, umilit-o si i-au smuls unghiile. Cumnatul ei, care ii implora sa o lase in pace, a fost si el supus la rele tratamente in timp ce se afla in custodia politiei.

Ofițerii de poliție din Churu, India, sunt acum acuzati de viol si alte agresiuni fizice. Acestia, 7 la numar, i-ar fi retinut ilegal pe femeie si cumnatul ei. Conform Times of India, acestia cautau o victima pentru a isi satisface nevoile bolnave.

Femeie, violata de 7 politisti

Cumnatul femeii, Nemichand, a fost arestat pe data de 6 iulie. A fost acuzat de furt. La cateva ore de la incarcerarea sa, acesta a ajuns de urgenta la spital. Fusese batut si chinuit de politisti. A murit la cateva ore. Fratele barbatului sustine ca acesta a fost retinut ilegal de pe data de 30 iunie.

Oana Lis, violata de tatal ei. Cum o ajuta psihologia sa scape de aceasta trauma

Ar fi fost torturat timp de 6 zile. Corpul lui a cedat si ar fi murit in fata femeii care a fost violata de cei 7 politisti. Femeia a indurat acelasi chin. Violatorii au fost suspendati din functie, dar nu au fost concediati. Pana in prezent, nu au fost pedepsiti pentru gestul lor, informeaza indiatoday.in.

Caz socant la Iasi! O tanara mama de 19 ani a fost violata si atacata cu drujba, de propriul iubit! In ce hal arata femeia acum in timp ce-si alapteaza bebelusul!

Publicat: 16 Jul. 2019, 18:51 Life
Pe aceeași temă