”Femeia-liliac”, virusologul care ar fi găsit antidotul pentru Covid-19! Avertismentul șocant pentru omenire

Publicat: 22 Apr. 2020, 08:23 Arhiva

Cercetătorul din China care a reușit să se lupte eficient împotriva coronavirusului, Shi Zhengli, are un avertisment dramatic, după ce pandemia va lua sfârșit.

Un lucru cu siguranță nu l-ați fi crezut nicio secundă, însă virusologul Shi Zhengli a reușit, la câteva zile după ce a pornit pandemia de coronavirus și au apărut și primele cazuri, să deblocheze codul genetic al Covid-19. Chiar și-așa, China a ascuns o săptămână acest lucru, iar femeia a fost pusă la zid.

Femeia activează de peste 16 ani în acest domeniu și este expert. Până în actualitate, Shi Zhengli a reușit să descopere zeci de virusuri asemănătoare cu SARS investigând în peșterile de lilieci. După ce a studiat și alte probe care au fost prelevate de la oamenii infectați cu acest virus, în decembrie, virusologul a ajuns la concluzia că boala era similară cu SARS.

Jurnalistul din China Gao Yu a stat de vorbă cu virusologul Shi Zhengli. ”Femeia-liliac”, numită așa pentru timpul petrecut în peșteri pentru a afla „secretele„ ascunse ale medicinei, a mărturisit că în loc să fie eradicat virusul din China, după ce a făcut publice scrierile și documentele sale despre virus, a fost judecată și pusă la zid.

„Am aflat mai târziu că institutul ei a terminat secvențarea genelor și testele conexe încă din 2 ianuarie, dar a fost totul ținut secret”, a spus jurnalistul.

Totuși, chiar dacă a fost judecată, Shi a fost chemată în prima linie, după ce au apărut primii pacienți cu simptome care păreau a fi o nouă tulpină a virusului. Două luni, Shi și echipa ei au lucrat încontinuu la identificarea codului genetic al Covid-19. Tot ea susține că zonele subtropicale din China prezintă cel mai mare risc pentru ca Covid-19 să fie transmis de la animale la om.

Virusologul Shi Zhengli are, totuși, o avertizare înfiorătoare pentru populație.

„Ceea ce am descoperit noi este doar vârful unui aisberg. Misiunea trebuie să continue, nu trebuie să ne oprim aici!„, a spus Shi, potrivit The Sun.

Publicat: 22 Apr. 2020, 08:23 Arhiva
Pe aceeași temă