Femeia din imagini a fost barbat! Are 27 de ani, e sexy rau de tot si vrea sa fie primul model transexual de la Victoria Secret

Publicat: 13 Apr. 2018, 10:31 Life

Uita-te de 2 ori la poze si tot nu o sa-ti dai seama ca este ceva in neregula cu femeia din imagini, arata incredibil.

Femeia din imagini a fost barbat! Vrea sa fie model Victoria Secret. Leyna Bloom are 27 de ani si este din Chicago, iar daca nu stii nimic despre ea ai zice ca este o femeie extrem de sexy. Adevarul este insa cu totul altul.

Leyna Bloom a fost in trecut barbat, iar acum a terminat procesul de tranzitie sexuala la sexul feminin, iar dupa cum arata trecerea a fost una foarte reusita. Inca din 2004 este model profesionist pentru diverse campanii, iar apogeul carierei a fost cand a aparut in Vogue India.

Succesul ei pare sa fie cu totul altul. De ceva timp a lansat pe Twiter si pe alte retele sociale unde este urmarita de zeci de mii de oameni o campanie prin care vrea sa devina primul model transgender care apare intr-o prezentare Victoria Secret.

“Victoria Secret este pentru mine definitia feminitatii, iar brandul lor are puterea sa dea tonul unui trend. Este important sa transmita mesajul ca diversitatea in toate formele ei este acceptata.” a fost declaratia femeii.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Apr. 2018, 10:31 Life
Pe aceeași temă