Fara chiloti la Festivalul de Film de la Venetia! Cine pare desprinsa din filme pentru adulti

Publicat: 06 Sep. 2018, 12:52 Vedete
Fara chiloti la Festivalul de Film de la Venetia! Cine pare desprinsa din filme pentru adulti

Festivalul de Film de la Venetia reuneste cele mai cunoscute vedete din industria filmului.

Fara chiloti la Festivalul de Film de la Venetia!Pe covorul rosu isi fac aparitia vedete mai cunscute sau mai putin cunoscute. Unele sunt la inceput de drum si bifeaza aparitii pentru ca lumea sa inceapa sa le cunoasca. Este cazul unei tinere care a socat cu aparitia ei pe covorul rosu. A venit… fara chiloti la Festivalul de Film de la Venetia!

Tanara care este o mica anonima a socat pe toata lumea. A purtat o rochie rosie ca si covorul pe care a pasit. Tanara pare desprinsa din filme pentru adulti. Aceasta a purtat o rochie extrem de decoltata, mai ales in zona intima.

Fara chiloti la Festivalul de Film de la Venetia!

Fara chiloti la Festivalul de Film de la Venetia!Si, pentru a se asigura ca va fi fotografiata de paparazzi si va aparea in presa, a lasat acasa un lucru esential. Lenjeria intima! Aceasta si-a folosit mana pentru ca bucata de material a tinutei sa nu se deplaseze si sa o comita.

Tinuta ei demna de filme pentru adulti a fost completata de un look erotic. Aceasta a purtat un make-up indraznet, cu ruj rosu ca focul, si un wet look salbatic.

Foto: hepta

Publicat: 06 Sep. 2018, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă