Experiment șocant! Ce a încercat să demonstreze Dragoș Dolănescu după ce s-a vaccinat de cinci ori!

Publicat: 11 Jan. 2022, 11:20 Vedete

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, deputat în Costa Rica din 2018, susține că s-a vaccinat de cinci ori pentru a demonstra că vaccinul nu are efecte negative asupra sănătății sale. Acesta spune că nu este adeptul vaccinării obligatorii.

Se pare că atât Dragoș Dolănescu, cât și membrii familiei sale, au făcut boala COVID-19.

Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.

Ce crede Mugur Mihăescu despre Covid

Și actorul Mugur Mihăescu, care a participat la mai multe proteste față de restricțiile impuse în contextul pandemiei, s-a vaccinat împotriva COVID-19, cu două doze, și a trecut și prin boală.

Da, sunt vaccinat cu două doze, am COVID. Eu am zis că e Omicron, nu am făcut secvenţierea, doar că am venit din Spania, acolo unde sunt sute de mii de cazuri pe zi.

Imediat, a doua zi, nevasta mea a avut simptome, apoi eu. E ca un guturai la mine. Am nas înfundat, tuse, dar nu febră, nu e ca gripa. Gripa e horror!„, a povestit Mugur Mihăescu.

Publicat: 11 Jan. 2022, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă