Exista o noua pozitie numita „covrigul” care a innebunit toate cuplurile. Femeile sunt extaziate dupa ea

Publicat: 22 Jul. 2019, 11:15 Life

Daca vrei sa te transformi intr-un covrig uman cu partenerul tau, aceasta miscare poate fi exact ceea ce cauti.

Exista o noua pozitie numita „covrigul”. Aceasta a innebunit toate femeile si se spune ca ofera penetrarea adanca pe care pozitia doggy style o da, insa de data aceasta in timp ce se mentine contactul vizual.

Daca vrei sa te transformi efectiv intr-un covrig uman impreuna cu partenerul tau, noi te putem ajuta. Nu este atat de complicat pe cat suna.

Exista o noua pozitie numita „covrigul”

Exista o noua pozitie numita covrigul c

Pentru a putea face asta, femeia trebuie sa stea intinsa pe partea dreapta iar partenerul trebuie sa stea in genunchi si sa-i ridice piciorul drept al femeii.

Dupa care, barbatul ridica si indoaie piciorul stang al femeii spre partea lui stanga pentru ca totul sa devina cat mai apropiat si personal.

Femeia poate sa stea pe spate in timp ce barbatul face toata treaba grea in aceasta pozitie pasionala care ii lasa mainile libere pentru a-si dezmierda partenera.

Un efort minim pentru o placere maxima! Pentru a duce totul catre un alt nivel, femeia poate sa-si foloseasca mainile libere pentru a se atinge sau pentru a atinge corpul partenerelului, pentru a mentine tensiunea in aer.

Daca vreti totusi ca senzatia sa fie si mai intensa, puteti folosi un lubrifiant pe baza de menta pentru a te asigura ca totul aluneca in perfecta armonie.

Publicat: 22 Jul. 2019, 11:15 Life
Pe aceeași temă