EXCLUSIV. Prințesa RCA-urilor / Mata Hari de România lovește la cel mai înalt nivel politic! Un membru al echipei care conduce azi România a fost executat cu sânge rece!

Publicat: 04 Mar. 2021, 22:48 Vedete

Vești erotice de ultimă oră au ajuns la CIAO.RO: “Prințesa RCA-urilor”, cunoscută totodată ca și “Mata Hari de România”, a lovit necruțător exact în inima unui tânăr și iscusit politician! După un puternic Ministru de Interne, șeful unei mari companii de asigurări (pe vremea când era angajată la ASF ), șefi de cabinet de Prim Miniștrii, dar și alți zeci și zeci de decidenți sau chiar fii de oameni politici – cum ar fi un tânăr pierdut în timp și spațiu din Bolintin Vale, iată că acum ținta e cap-piept pe acest politician de viitor, care nici nu știe ce i se întamplă…

L-a fixat, a ajuns în anturaj lui cu o precizie de sniper, iar acum formează o veritabilă pereche de îndrăgostiți.
Săptămânile trecute cei doi chiar au vizitat un superb oraș european cu un avion privat și au stat într-unul dintre cele mai faimose hoteluri din zonă.

Mata Hari și camera ascunsă în ceasul de pe noptieră….pam pam!

Mata Hari locuieste într-un apartament superb, compus din mai multe apartamente mai mici în zona Arcului de Triumf. La ultimul etaj. Un apartament grandios, cochet și bine întreținut. Fostul Ministru de Interne, extrem de puternic la vremea lui, a făcut cum a făcut…și a aranajat-o, cumpărându-i această locuință.

Însă cadourile nu s-au oprit aici. A mai urmat o casă la Snagov și multe alte atenții!

Surse din anturajul celor doi susțin faptul că tânăra nu a fost atât de recunoscătoare, iar Ministrul de Interne a încercat chiar să își pună capăt zilelor, imediat după ce a fost părăsit. Din fericire totul a avut loc în baia casei lui din cartierul Cotroceni, iar soția a putut să îl salveze!

Revenind la aparatament… în urmă cu doi ani Bucureștiul era în flăcări. Fiul unui politician din Bolintin Vale, care își părăsise familia pentru ea, detona bomba: Mata Hari filmează toți bărbații cu care întreține raporturi sexuale în dormitorul ei. Oare de ce făcea asta? Pentru ea sau lucra pentru cineva? Pentru ea de ce? Mulți spuneau că tot materialul este predat. Iar următoarea întrebare este cui?

Cum a fost ”prinsă”

Tipul a trimis prietenilor lui că să probeze ce spune… multiple videouri/poze cu diverși bărbați care stau în pat și fac sex cu ea. Dacă te uiți la ce oameni au tranzitat acel pat… te ia durerea de cap. La propriu! Politicieni, avocați, miliardari, sefi din underground.

 

O poveste uluitoare care însă mai are extrem de multe detalii picante. Pe curând!

 

Publicat: 04 Mar. 2021, 22:48 Vedete
Pe aceeași temă