EXCLUSIV | Primele imagini din sezonul 9 MasterChef cu Gina Pistol, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu! Cum arată platoul de la Pro TV

Publicat: 01 iul. 2024, 18:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Primele imagini din sezonul 9 MasterChef cu Gina Pistol, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu! Cum arată platoul de la Pro TV.

Gina Pistol, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reunit la PRO TV pentru un sezon incendiar MasterChef. Cei patru au început deja filmările pentru emisiunea de cooking care a ajuns la sezonul cu numărul 9. Chefii sunt pregătiți să dea șorțurile celor mai buni concurenți.

Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România!

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus. „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”

Cum a fost revederea cu chefii

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați. „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi. Emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

Câți bani le-a promis PRO TV noilor juraţi de la MasterChef. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au negociat bine contractul

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu revin la ProTV în noul sezon MasterChef! Anunţul i-a bucurat enorm pe fanii celor trei bucătari care aşteptau cu nerăbdare să îi revadă. Şefii de pe Pache Protopopescu au făcut eforturi uriaşe se pare pentru a-i readuce în trust, iar după anuţul reîntoarcerii s-au vehiculat sumele pe care le-ar primii aceştia pentru a face parte din show-ul culinar. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

Potrivit news18.ro, şefii de la ProTV ar fi plătit o sumă uriaşă pentru licența Survivor România, însă audienţele au fost depăşite constant de Antena 1 cu show-ul culinar Chefi la cuţite. La vremea respectivă juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Astfel, după ce bucătarii şi-au anunţat plecarea, producătorii au început să negocieze cu aceştia reîntoarcerea. Suma pe care au fost dispuşi să o plătească nu este una deloc mică. La Antena 1, chefii ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pe an, iar ProTV a decis să le acorde aproape de două ori mai mulți bani pentru a accepta să fie jurați la MasterChef România.

Gina Pistol va prezenta MasterChef cu Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu

După ce s-a lămurit cu jurații sezonului 9 al show-ului culinar de la PRO TV, fanii vor să afle și cine ia locul gazdei emisiunii. Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu au prezentat în trecut, la Antena 1, alături de Gina Pistol. Mai mult, vedeta TV a anunțat în nenumărate rânduri că ar dori să se întoarcă pe micul ecran.

Așadar, fanii au dat frâu liber imaginației și speră că Gina Pistol o să fie gazda emisiunii MasterChef de la PRO TV. Acest lucru chiar nu ar fi unul imposibil. Având în vedere că frumoasa blondă poate dorește să lucreze în familie, la PRO TV, alături de Smiley.

Publicat: 01 iul. 2024, 18:45 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×