EXCLUSIV. Casa de la mare a Stelei Popescu a ajuns in paragina! Vila din 2 Mai arata deplorabil. Ce va face Doina cu ea FOTO

Publicat: 20 May. 2019, 23:00 News 3
EXCLUSIV. Casa de la mare a Stelei Popescu a ajuns in paragina! Vila din 2 Mai arata deplorabil. Ce va face Doina cu ea FOTO

Dacă până acum 2 ani, casa de la mare a Stelei Popescu era plină de culoare, iar grădina verde și cu multe flori, acum locuința e aproape de nerecunoscut.

Casa Stelei Popescu, de la malul mării din 2 Mai, a început să se deterioreze și pare a fi părăsită. Pe timpul vieții, regretata actriță se refugia pe litoral pe perioada verii, la căsuța ei îngrijită cu multă atenție.

Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu un an și jumătate, pe 23 noiembrie 2017, lăsând în urma ei mai multe proprietăți printre care și casa de la 2 Mai. Acestea i-au revenit fiicei sale vitrege, Doina Maximilian.

La un moment dat, cârcotașii au spus că femeia ar fi dat vila din 2 Mai spre închiriere, însă adevărul este cu totul altul. Doina Maximilian și familia ei sunt cei care stau în casa de la mare, din când în când, iar femeia nu are niciun gând să o dea în chirie, conform vecinilor din 2 Mai.

Stela Popescu se refugia la mare, pe timpul verii

Căsuța regretatei actrițe pare că s-a deteriorat, iar poarta și balustrada de la balcon au început să ruginească. Totuși, grădina este plină de verdeață, fără flori însă, iar un vecin are grijă mereu să tundă iarba și să ude toată curtea, conform acelorași vecini.  Aceștia au mai spus că pe vremea când trăia Stela Popescu, casa era foarte îngrijită, iar muncitorii erau nelipsiți vară de vară, căci actrița ori voia să-și vopsea vila, ori poarta, ori mai găsea câte ceva de reparat sau renovat, mai ales în lunile în care locuia acolo. Stela Popescu adora să-și petreacă diminețile pe balconul căsuței sale, unde-și bea cafeaua sau ceaiul, privind marea.

Stela Popescu a avut 3 vile

Fiica vitregă a regretatei actrițe dorește, se pare, conform spuselor vecinilor din 2 Mai, să renoveze căsuța de la malul mării, în viitorul apropiat.

Pe lângă locuința de pe litoral, Stela Popescu i-a mai lăsat Doinei alte două vile, una în Capitală și alta în Crevedia, dar și un bloc de trei etaje. Regretata actriță a murit pe 23 noiembrie 2017, în urmă unui accident vascular cerebral și a fost înmormântată în Cimitirul din interiorul Mănăstirii Cernica, lângă marea ei dragoste, Puiu Maximilian.

 

Publicat: 20 May. 2019, 23:00 News 3
Pe aceeași temă