EX-cuscrul lui Băsescu a făcut parada viciilor! Afaceristul a mers să-și cumpere 4 pachete de țigări la volanul unei mașini noi în valoare de 200.000 de euro

Publicat: 15 Dec. 2020, 21:43 Vedete

Unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din România, Bebe Ionescu este fără doar și poate un mare colecționar de mașini scumpe. Recent, fostul cuscru a lui Traian Băsescu ne-a arătat noua sa achiziție, un Mercedes care valorează aproape 200.000 de euro, dar și faptul că… fumează extrem de mult!

Fostul director F.P.S.( Fondul Proprietății de Stat ) a fost surprins de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce ieșea dintr-o benzinărie din care își cumpărase nu mai puțin de 4 pachete de țigări. Vibe-ul nu tocmai pozitiv și cantitatea de nicotină tocmai achiziționată, lesne duce cu gândul la o situație nu tocmai fericită prin care ar trece tatăl lui Syda Ionescu. Nici forma fizică pe care o prezintă afaceristul nu este una parcă de invidiat, ușor adus de spate, cu ceva greutăț care-i apasă vizibil pe umeri.

Ce ne-a atras cel mai mult atenția este super mașina pe care o conduce Bebe Ionescu. Vorbim despre un extrem de masculin Mercedes G, a căruia valoare ajunge până la 200.000 de Euro. Toată lumea a privit lung în urma lui… Să-l fi recunoscut pe el, sau să fi apreciat mașina.

Dar, cine este de fapt Bebe Ionescu … 

Puțin trecut de 60 de ani, Bebe Ionescu este tatăl lui Bogdan „Syda” Ionescu, cel care i-a fost soț mezinei familiei Băsescu, Elena. Împreună cu Dan Drăgoi, Ionescu a fost director la Sidex International Ltd. (Londra, Anglia), firma care a căpușat combinatul Sidex Galați – afacere ce a costat un dolar pe fiecare român. Apropiat al lui Adriean Videanu, afaceristul s-a bucurat „financiar” de acest statut. De exemplu, Videanu s-a asociat în firma Equity Invest SA, cu soţia lui Ionescu. În plus, Videanu l-a imprumutat pe Ionescu, cu aproximativ 100.000 de euro. Același Gheorghe „Bebe” Ionescu a fost numit în consiliile de administrație ale Petrom și Eximbank de ministerul lui Videanu. La fel, și relația dintre Drăgoi-senior și Ionescu-senior s-a materializat pecuniar: cei doi sunt asociați în SRL-ul Artiro precum și în alte afaceri.

Altfel… nu toate i-au fost roz domnului Ionescu. La un moment dat numele lui a apărut într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, dosarul creditelor cu acte false care a înregistrat un prejudiciu de 81 de milioane de euro. Păstrat în postura de martor, s-a speculat despre Bebe Ionescu că ar fi garantat pentru firme care luau credite cu acte false.

Publicat: 15 Dec. 2020, 21:43 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă