Eva Longoria, hărţuită sexual când filma pentru „Neveste disperate”

Publicat: 08 Sep. 2019, 13:50 News 3

Actriţa americană spune că cea care a salvat-o a fost Felicity Huffman, care, în prezent, este anchetată pentru un caz de fraudă.

Eva Longoria, hărţuită sexual . În aprilie, actrița Felicity Huffman a pledat vinovată într-un caz de fraudă în urma căreia copii de vedete au fost ajutați să intre la universități de elită din SUA, precum Yale și Stanford, şi ar putea sta în închisoare patru luni, aceasta fiind pedeapsa cerută de procurori.

Huffman poate conta însă pe sprijinul fostelor sale colege din distribuţia serialului TV. Eva Longoria se numără printre cele 27 de persoane care i-au scris judecătorului însărcinat cu acest caz pentru a da dovadă de clemenţă.

Eva Longoria, hărţuită sexual

Eva Longoria, hărţuită sexual

În această scrisoare, Eva Longoria a făcut şi câteva dezvăluiri neaşteptate privind atmosfera de pe platourile de filmare pentru serialul care i-a adus celebritatea.

„La un moment dat, eram hărţuită de un coleg”, a scris aceasta, fără să facă public numele agresorului. „Uram zilele în care trebuia să lucrez cu această persoană, pentru că era pur şi simplu o tortură.

Până într-o zi când Felicity i-a spus ‘Gata’ şi totul s-a oprit”, a scris aceasta. „Felicity a putut să simtă angoasa mea, chiar dacă nu m-am plâns şi nu am spus nimănui că sunt hărţuită”, a explicat Longoria.

Felicity Huffman a ajutat-o pe Eva Longoria şi să aibă încredere în propria persoană, aceasta având mai puţină experienţă ca actriţă la debutul filmărilor pentru acest serial. „Ştiu că nu aş fi supravieţuit acestor zece ani dacă nu ar fi fost prietenia mea cu Felicity”, a mai mărturisit Eva Longoria.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”, pentru care a obținut nominalizări la Globurile de Aur și premiile Sindicatului actorilor americani.

Eva Longoria a mai jucat în filme precum „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body” (2008) și „For Greater Glory: The True Story of Cristiada” (2012). De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011). În perioada 2015 – 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC „Telenovela” și a fost producător executiv pentru serialul „Devious Maids”.

Publicat: 08 Sep. 2019, 13:50 News 3
Pe aceeași temă