E socant ce a fost gasit in corpul unui barbat din Botosani! Medicii n-au vazut asa ceva in 40 de ani de practica

Publicat: 12 Jul. 2019, 09:54 Viral

Imaginile socante au circulat de curand in mediul online. Este vorba despre ceea ce au gasit medicii in corpul unui barbat din Botosani.

Un barbat din Botosani a ajuns la spital de urgenta si medicii au ramas fara cuvinte, cand au decis ca acesta trebuie operat rapid. Odata ce i-au realizat testele de rigoare, printre care si o radiografie.

Cand au decis sa vada ce se afla in trupul barbatului, medicii au ramas fara cuvinte. Imaginile socante au fost postate pe Facebook. Pacientul a ramas, insa, in anonimat, din pricina faptului ca este vorba despre un caz atat de sensibil.

Ce a fost gasit in corpul unui barbat din Botosani

E socant ce a fost gasit in corpul unui barbat din Botosani

Medicul internist care a postat fotografiile tulburatoare a precizat ca in 40 de ani de cand practica aceasta meserie n-a mai avut un asemenea caz. Barbatul din Botosani avea si in stomac bucati de sarma, cuie, dar si ace. Se pare ca el le inghitise de bunavoie sau si le-a inserat in zone ale corpului, potrivit descopera.ro.

Medicul Elena Cardas, din cadrul Spitalului Judetean Mavromati a publicat pozele pe contul sau de Facebook, pentru a trage un semnal de alarma. Multi au ramas socati de cele vazute pe radiografia botosaneanului. Descoperire socanta in stomacul unei tinere de 22 de ani

Pacientul s-ar fi automutilat, pentru ca in corpul sau au fost gasite ace, cuie, si bucati mari de metal, pe care le-a inghitit pur si simplu. Specialistul a mai precizat ca ar fi vorba despre o persoana cu probleme psihice.

„Ce se mai poate gasi in corpul unui pacient. Ace, cuie, sarma. In 40 de ani de cand ma invart in ale medicinii nu am mai vazut asa ceva. Ca o precizare, este vorba de un pacient cu tulburari afective si psihice. Acele sunt de mult acolo, umar, gat, axila. Corpul le accepta. Ce sa faca, saracul. Este o victima”, a scris medicul Elena Cardas, pe pagina sa de Facebook.

Pacientul din Botosani a ajuns la spital si s-ar fi automutilat timp de cativa ani la rand. Corpul sau ar fi inceput sa accepte corpurile straine, odata cu trecerea timpului. Un student a murit dupa ce a mancat paste cu sos de rosii

Publicat: 12 Jul. 2019, 09:54 Viral
Pe aceeași temă