E cea mai sexy nevastă din România! Cum arată erotica Lena după ce renunță la haine

Publicat: 14 Feb. 2020, 13:52 Vedete

Sonny Flame este unul dintre artiștii care cu siguranță se poate lăuda cu multe lucruri, dar mai ales cu soția lui! Are o parteneră de viață care, probabil, îl transform într-unul dintre cei mai invidiați bărbați de la noi din țară.

Lena, așa cum e cunoscută publicului său, este originară din Republica Moldova. Bruneta se poate lăuda cu forme de invidiat fără să facă prea multe eforturi.

Soția lui Sonny Flame și-a obișnuit admiratorii cu fotografiile incendiare pe care le face ori de câte ori are ocazia, dar mai ales în vacanțe. Lena obișnuiește să poarte ținute extrem de sexy pe care le afișează fără inhibiții și pe rețelele de socializare.

Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi au împreună o fetiţă în vârstă de 5 ani, Natalia Elena. O familie fericită şi împlinită. Însă cine a pus ochii primul pe celălalt şi… cine a făcut primul pas?

„Păi ca să vă spun adevărul cel adevărat. Eram încă mică, eram în Oneşti. Mică, nu eram foarte mică. Aveam 18 ani şi am văzut un clip cu el. Mi s-a părut super drăguţ. Am zis: <> Apoi în Bucureşti, asta undeva după doi-trei ani. Deja eram aici, în Bucureşti ,şi am văzut o poză pe facebook sau i-am găsit facebook-ul şi i-am dat like la pagină pur şi simplu şi m-am trezit cu un mesaj de la el. Ne-am întâlnit la piscină. Doamne! Da! Deci, cam asta a fost. Şi ne-am plăcut şi ne-am… uite aşa”a povestit Lena Preda.

Publicat: 14 Feb. 2020, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă