Nu i-au ”șters” și grijile de pe față… După o ședință de răsfăț la salon, Elena Băsescu a ieșit tristă și îngândurată

Publicat: 18 Jan. 2021, 19:21 Vedete

Elena Băsescu este, pentru mulți dintre noi, varianta feminină și mult mai tânără a celebrului său tată. Spre deosebite de sora ei mai mare, Elena s-a vrut politician și a punctat la acest capitol.

De departe, însă, domeniul personal sau… mai bine zis – matern – este cel care o recomandă pe Eba, care la 20 de ani făcea furori chiar și pe podiumul de modă. Astăzi este mamă de 3 copii de care se ocupă, în majoritatea timpului, singură. Putem spune, fără să greșim, că cei mici sunt cumva preponderent în responsabilitatea ei. Sigur, bruneta este ajutată de faimoșii ei părinți, atunci când are nevoie de timp pentru ea.

Colegii noștri, paparazzi ICOA.RO, au surprins-o pe fiica cea mică a lui Traian Băsescu zilele trecute în timp ce ieșea dintr-un salon de înfrumusețare. Deși mascată ca la carte și îmbrăcată într-o ținută sport, Elena Băsescu a adus în fața camerelor de luat vederi aceeași imagine proaspăta cu un corp perfect recuperat după cele trei sarcini. Să ne amintim că pe parcursul gravidanței, în fiecare dintre cele 3 dăți, cântarul se cam transformase într-un adevărat dușman pentru tânăra Băsescu. Din fericire, iată, lucrurile au fost frumos tranșate în favoarea ei, iar astăzi prezintă o siluetă de invidiat, vizibilă chiar și prin hainele sport pe care obișnuiește să le poarte în viața… „civilă”.

În altă ordine de idei, ne bucurăm să descoperim că Elena Băsescu respectă regulile impuse de pandemie, iar acesta nu poate fi decât un exemplu bun pentru comunitatea pe care o urmărește. În imaginile pe care ni le-au pus la dispoziție colegii noștri, observăm o Elena Băsescu care iese relaxată de la salon, acolo unde cel mai posibil s-a ocupat de frumusețea ei. Ce poate fi mai plăcut pentru o femeie. Privirea ei poate să transmită o ușoară îngrijorare perfect normală pentru o mamă a trei copii.

Și, dacă te întrebi dacă și cum se descurcă cu cei trei micuți, Elena Băsescu recunoaște că o ajută foarte mult bunicii Băsescu, dar și regulile pe care le-au impus și respectat toți adulții. „Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, povestea Elena Băsescu, citată fiind de libertatea.ro.

Elena este mamă a trei copii. Sofia Anais (7 ani), Anastasia (2 ani) și Traian jr. (5 ani și jumătate). Sofia și Traian jr sunt copiii Elenei Băsescu din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Mezina, Anastasia, este fiica Elenei și a fostului ei partener, Cătălin Gheorghe (27 de ani).

Publicat: 18 Jan. 2021, 19:21 Vedete
Pe aceeași temă