Drama Otnielei Sandu: ”Eu până la patru ani nu am mers deloc”

Publicat: 17 sept. 2020, 14:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

Otniela Sandu, fosta concurentă a show-ului ”Ferma”, a povestit despre drama prin care a trecut în urmă cu mulți ani.

Blondina a mărturisit pentru Ok! Magazine faptul că în copilărie s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Până la vârsta de 4 ani, vedeta nu a putut să meargă deloc în picioare. Astfel că, a fost nevoită să poarte o proteză specială care să o ajute. Otniela a avut o luxație congenitală bilaterală.

Otniela Sandu: ”Eu până la patru ani nu am mers deloc”

„Tot timpul am simțit că am o stea norocoasă și numele, care provine din biblie, de la Otniel, cred că a avut un aport. Și legat de actorie, mă gândesc că lucrurile nu s-au legat mai repede tocmai pentru ca eu să învăț niște lucruri. În ultimii doi ani am experimentat pe partea asta sentimentală și de vulnerabilitate foarte mult și mă gândesc că am rămas din copilărie cu chestia asta de a ascunde ceea simt. Eu până la patru ani nu am mers deloc, am avut o luxație congenitală bilaterală și niciun medic nu îmi dădea vreo șansă. Și ai mei m-au cocoloșit foarte tare. Doctorul Pesamosca ne-a ajutat să găsim o proteză care îmi ținea picioarele la 90 de grade și cu care am stat vreo doi ani. Toți au zis că e o minune, pentru că acum nu am nicio problemă.

Problema pe care Otniela a avut-o a făcut-o să devină mai puternică

Cumva, cred că perioada aceea și-a pus amprenta, pentru că auzeam mereu că nu pot să fac aia, nu pot să fac ailaltă că mă lovesc la picioare și am rămas cu chestia asta să nu arăt ce nu pot să fac, să nu fiu vulnerabilă. Dar am devenit foarte ambițioasă, după cum s-a văzut și la Supraviețuitorul, unde nimeni nu se aștepta să ajung în finală”, a povestit Otniela Sandu.

Publicat: 17 sept. 2020, 14:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă