Donald Trump, acuzat de agresiune sexuală! „Nu-i păsa deloc. Eram şocată”

Publicat: 18 Sep. 2020, 08:19 Arhiva
Donald Trump, acuzat de agresiune sexuală! „Nu-i păsa deloc. Eram şocată”

Donald Trump este, din nou, acuzat de agresiune sexuală. Un model îl acuză pe președintele SUA că a agresat-o în New York, în timpul unui turneu US Open, în septembrie 1997, pe când aceasta avea 24 de ani.

Amy Dorris, fost manechin, acum în vârstă de 48 de ani, susține că agresiunea a avut loc în afara toaletei de la stadion, nu departe de tribuna privată din care invitaţii lui Donald Trump urmăreau turneul.

 „Și-a băgat limba în gâtul meu, în timp ce eu îl împingeam. În acel moment, m-a strâns şi a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul. Am fost prinsă în strânsoarea lui și nu am putut să scap de el”,a spus ea fostul model.

„Nu-i păsa deloc”

Femeia spune că l-a rugat în nenumărate rânduri pe Trump să se opească, însă degeaba.  „Nu-i păsa deloc. Eram şocată, m-am simţit violată”, a mai spus aceasta, scrie antena3.ro.

Întrebată de ce a așteptat atâția ani până a făcut publică povestea, Amy Dorris a declarat că a fost la un pas de a vorbi despre incident în 2016, când mai multe femei au făcut publice acuzații similare împotriva candidatului republican, însă i-a fost frică să nu îi afecteze familia, scrie theguardian.com.

Publicat: 18 Sep. 2020, 08:19 Arhiva
Pe aceeași temă