Donald şi Melania Trump divorțează?! Motivul e aproape incredibil

Publicat: 03 Jun. 2020, 11:12 Arhiva

Melania Trump ar avea un amant, iar președintele Donald Trump se pare că l-ar cunoaște, cel puțin asta scrie presa din SUA. Amantul despre care presa internațională vorbește ar fi șeful securității magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Tower, din New York.

O scriitoare americană a făcut dezvăluirea șocantă și susține că acesta este și motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soțul ei a devenit președinte în 2016.

Mai mult decât atât, gesturile făcute în public de Donald și Melania Trump, mai ales cel în care Prima Doamnă tot refuză să îl ia de de mână pe soțul ei, deși acesta insistă, au dus la speculații cum că cei doi ar divorța. Relația lor bizară a devenit cap de afiș în întreaga lume, care aproape garantează că nu vor mai forma un cuplu, scrie dcnews.ro.

Scriitoarea Monica Byrne nu este singura care spune că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania Trump şi presupusul iubit, Hank Simers.

După ce acest anunţ a fost făcut public şi alte persoane au confirmat spusele scriitoarei. Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susține și el că știe ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Potrivit presei de peste ocean, Melania ar continua mariajul cu Trump până la sfârşitul mandatului său de preşedinte.

Actele de divorţ erau deja semnate

Se mai zvoneşte şi faptul că documentele de divorț erau deja semnate de cuplul american, numai că cei doi au anulat totul în momentul în care Donald Trump a fost ales președinte. Multe voci susţin faptul că Melania „va scăpa” din mariajul cu Trump după ce mandatul său de președinte se sfârșește.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că președintele american știe despre relația soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc.

Publicat: 03 Jun. 2020, 11:12 Arhiva
Pe aceeași temă