Dominarea sexual-financiara, cea mai noua fantezie a barbatilor! Ce este si ce inseamna si de ce o practica din ce in ce mai multi!

Publicat: 25 Jul. 2018, 17:57 Life

Oamenii cu bani au din ce in ce mai multe fantezii si incearca sa exploreze teritorii noi, chiar daca asta pentru noi inseamna niste ciudatenii fara margini.

Barbatii cu bani si cu fantezii sexuale ceva mai neobisnuite tocmai au lansat un nou trend, acela al “dominarii financiar sexuale”. Ce inseamna mai exact si de ce ii excita pe unii barbati?

Asa cum ii spune si numele dominarea sexual-financiara are o componenta sexuala, cea a dominarii si a relatiei dintre stapana si sclav, dar pe langa asta mai sunt implicati si banii.

Dar nu in forma obisnuita in care un barbat plateste pentru a fi dominat de o femeie cu experienta si cu diverse accesorii. In acest timp de fantezii barbatii efectiv sunt lasati fara niciun ban in portofel, sunt dusi in lesa la bancomat si pusi sa-si scoata toate economiile din cont si sa le ofere umili “stapanei” lor.

Dominarea sexual-financiara este un fetis derivat din fanteziile barbatilor care adora sa fie dominati sexual de femei, doar ca de data aceasta dominarea implica oferirea sau luarea de bani in timpul “actului”.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Jul. 2018, 17:57 Life
Pe aceeași temă