Doctorul Ion Alexie, despre COVID-19! Când apare vaccinul și cu ce ne tratăm până atunci

Publicat: 19 Mar. 2020, 10:47 Arhiva
Doctorul Ion Alexie, despre COVID-19! Când apare vaccinul și cu ce ne tratăm până atunci

Doctorul Ion Alexie dezinfectant coronavirus. Ion Alexie, doctor specialist în boli infecțioase în Las Vegas, vorbește despre coronavirus. Medicul susține că anul acesta nu va apărea vreun vaccin corect.

Doctorul a spus că, în urmă cu câteva zile a fost testat un vaccin, acum se așteaptă rezultatele, iar dacă va fi bun, va fi disponibil după un an, un an și jumătate.

Doctorul Alexe susține că, pentru a afla tratamentul pentru o boală, aceasta trebuie studiată, pentru a afla rădăcinile ei: „Majoritatea oamenilor bolnavi din România, au venit din Italia. De multe ori când nu se știe ce este, un studiu nu e terminat sau un vaccin.  Oamenii și doctorii trebuie să folosească logica”.

„Corpul uman luptă împotriva infecțiilor, dacă noi încercam să atenuam cu antiinflamatoare cum sunt ibuprofen și steroizi, putem să facem mai mult rău”, a explicat doctorul Ion Alexie la Xtra Night Show.

Doctorul Ion Alexie dezinfectant coronavirus

Mai mult, el a vorbit și despre importanța apei pentru organismul uman. „Am fost acuzat că i-am învățat pe oameni să bea apă. De ce să fie greșit? Este știut că acest virus se dezvoltă prima dată în gât și apoi coboară în plămâni, de aceea este bine să se bea apa. Să se clătească gura și apoi odată ajuns în stomac, virusul este distrus de acidul gastric.

S-au găsit în fecalele oamenilor virusul deja mort, iar acei oameni nu au avut niciun simptom. Virusul rezista în aer 2-3 ore și pe suprafețe până la patru zile. Este bine de știut că nu mai are aceeași intensitate după două zile. Cel mai mult stă pe plastic și inox. Și încă un lucru bine de știut este că apa oxigenată constituie cel mai bun dezinfectant”, a mai spus doctorul Ion Alexie.

Publicat: 19 Mar. 2020, 10:47 Arhiva
Pe aceeași temă