Dezvăluiri uluitoare despre Marlon Brando! ”Am avut experiențe homosexuale și nu îmi este rușine”

Publicat: 06 dec. 2019, 14:04 Autor: Elena General

Marlon Brando, actorul devenit celebru datorită interpretării magistrale din The Godfather, fiind recompensat cu un premiu Oscar pentru acest rol, a avut o viață tumultoasă dincolo de scenă. 

Deși în anii 60 sau 70 nu exista atât de multă lejeritate în asumarea homosexualității, Marlon nu avea nicio problemă să recunoască acest lucru! Brando i-a spus, în anul 1979 unui jurnalist francez: “Homosexualitatea este atât de la modă, încât nici măcar nu mai constituie o știre. Ca mulți alți bărbați, și eu am avut experiențe homosexuale și nu îmi este rușine. Niciodată nu mi-a păsat prea tare de ceea ce crede lumea despre mine. Dar dacă e careva care crede că eu și Jack Nicholson suntem iubiți, să  creadă în continuare. Mi se pare amuzant”.

Cu toate acestea, vorbele lui nu au fost luate niciodată în serios până când, legendarul producător Quincy Jones a făcut câteva dezvăluiri absolut incredibile depre viața lui Marlon Brando. În interviul acordat publicației Vulture, Jones discută de toate, de la felul în care Michael Jackson fura melodiile altora până la asasinarea lui Kennedy, și de la perioada în care el însuși se întâlnea cu Ivanka Trump, la sexualitatea lui Brando. La un moment dat, când reporterul aduce vorba despre cha-cha, Quincy Jones și-a amintit: ”Marlon Brando mergea să danseze cha-cha cu noi. Putea să danseze enorm! Era cel mai fermecător nenorocit pe care l-am întâlnit. Ar fi făcut sex cu oricine și orice. Ar fi făcut sex cu o cutie poștală. James Baldwin. Richard Pryor. Marvin Gaye.”

Deși este o informație bombă,  aceasta a fost confirmată de Jennifer, văduva lui Richard Pryor. ”Erau anii 70! Drogurile erau încă bune, mai ales quaaludes. Dacă luai suficientă cocaină, puteai să faci sex cu un calorifer și să îi și trimiți flori a doua zi.” 

Marlon Brando, o legendă la Hollywood

Marlon Brando s-a născut pe 3 aprilie 1924 în Omaha. A încercat o carieră în domeniul militar, însă a fost dat afară de la academie. A urmat o perioadă mai grea pentru el, din punct de vedere financiar, până când tatăl său s-a oferit să îi plătească educația. S-a mutat la New York pentru a studia actoria cu o profesoară renumită, care l-a influențat major în dezvoltarea sa profesională.

Cariera lui Marlon Brando a înflorit din nou după interpretarea magitrală a șefului mafiot Don Vito Corleone în filmul lui Francis Ford Coppola –  The Godfather. Actorul a primit Oscarul pentru prestația sa, însă l-a refuzat în semn de protest față de felul în care sunt tratați nativii americani. Nici măcar nu s-a dus la ceremonie, ci a trimis un indian nativ american în locul său pentru a respinge trofeul.

A urmat apoi rolul din controversatul film Last Tango în Paris, pentru care a fost lăudat.  În următoarea perioadă, Marlon Brando a primit niște onorarii uriașe pentru cateva roluri mici în filme ca Superman (1978) și Apocalypse Now (1979). În ’89 a mai primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru A Dry White Season. În ’95 a jucat alături de Johnny Depp in Don Juan de Marco. În 1996, Brando a apărut în The Island of Dr. Moreau, un semi eșec, iar în 2001, a jucat alături de Robert De Niro, Edward Norton și Angela Bassett în The Score.

În ultimii săi ani de viață, Marlon Brando a avut probleme importante de sănătate –  a suferit de cancer și de diabet, acesta din urmă afectându-i și vederea. În anii ’90, actorul ajunsese să cântărească 130 de kilograme. Brando a murit de insuficiență respiratorie cauzată de fibroză pulmonară în 2004, la 80 de ani.

 

Sursa foto: Facebook

 

Publicat: 06 dec. 2019, 14:04 Autor: Elena General
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă