Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul care a ucis-o pe Adriana: „Este vorba despre mai multe copile!”

Publicat: 23 Sep. 2019, 08:44 Ciao.ro
Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul care a ucis-o pe Adriana: „Este vorba despre mai multe copile!”

O fetita de 11 ani a fost omorata in Dambovita, iar Politia si Parchetul se felicita reciproc pentru modul in care au colaborat. Ucigasul este liber, principalul suspect fiind un cetatean strain care cel mai probabil a parasit deja tara.

 

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetita varsta de 11 ani ani din judetul Dambovita, a fost gasita astazi, moarta, pe un camp, la cativa km de domiciliu. Pe corpul copilei, care a disparut vineri dupa-amiaza in drumul de la scoala spre casa, au fost gasite urme de violenta.

Principalul suspect in acest caz e un cetatean olandez. Conform primelor informatii, politia ii stie numele si acesta a reusit sa fuga din tara. El a inchiriat o masina, iar politia a intrat in posesia automobilului. Olandezul avea un apartament inchiriat in Bucuresti si ar fi venit in Romania special pentru a abuza copii.

El a venit la Bucuresti in urma cu cateva zile, a inchiriat un apartament si o masina. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Pitesti, si se pare ca a urmarit copile in preajma unitatilor de invatamant.Politistii, jandarmi si voluntari au cautat-o cu caini de urma din momentul disparitiei,

La actiunea de cautare a fost folosit si un elicopter. Mihaela Adriana Fieraru a disparut pe drumul de la scoala catre casa.

Tatal indurerat acuza autoritatile ca au tratat cu delasare cazul disparitiei fiicei sale. Parintele copilei ucise afirma, cu stupoare, ca politistii l-au banuit pe el de comiterea asasinatului!

In direct la „Sinteza zilei”, tatal Adrianei Fieraru a povestit ce reactii au avut politistii in primele ore de la anuntul disparitiei micutei. „De trei zile stau politistii la mine in curte. In loc sa caute prin sat, pe la toti nenorocitii, au stat la mine in curte. Credeau ca eu sunt criminalul. Le-am dat voie, pentru ca sunt nevinovat. Le-am zis sa faca ce vor. Era sa mor cand am aflat ca fata e moarta. Sotia a plecat la spital, nici nu stie ca este moarta. Nu i-am spus. De cand mi-a luat fata, eu n-am dormit. Nici macar juma’ de ora”.

Publicat: 23 Sep. 2019, 08:44 Ciao.ro
Pe aceeași temă