Desert simplu și delicios! Se prepară în doi timpi și trei mișcări

23 11. 2019, 16:33

Ingrediente 6 porţii

  • 285 g de iaurt grecesc, cu puţină grăsime sau deloc
  • 1 linguriţă miere
  • 60 g unt de arahide, plus 2 linguri
  • 25 g afine

Mod de preparare

  • Într-un bol, adăugaţi iaurtul grecesc şi mierea şi amestecaţi până se combină.
  • Transferaţi 6 linguri de amestec în 6 forme de brioşă.
  • Băgaţi la microunde untul de arahide timp de 15 secunde. Se pune o lingură de unt de arahide înmuiat peste fiecare lingură de iaurt.
  • Presăraţi afine peste untul de arahide şi apăsaţi uşor.
  • Se congelează până devin gustări solide din iaurt şi unt de arahide, aproximativ 2 ore.

Poftă bună!