Declaratiile politistului pedofil care te vor enerva la culme. A explicat de ce i-a agresat pe cei doi copii in lift

Publicat: 09 Jan. 2018, 20:11 Life

Eugen Stan, politistul pedofil, a fost arestat marti pentru 30 de zile. El este acuzat de cel putin doua agresiuni sexuale asupra minorilor. Barbatul a fost dus deja la audieri, unde a facut mai multe marturisiri halucinante. Eugen Stan a explicat anchetatorilor de ce victimele sale au fost copiii.

Agresorul a fost prins abia dupa 3 zile, dupa ce vinerea trecuta a pipait si sarutat doi minori, in liftul unui bloc din Capitala. El a recunoscut toate acuzatiile care i se aduc, si, mai mult de atat, a recunoscut ca este autorul unei alte agresiuni din 2012.

Conform observator.tv, barbatul isi urmarea cu atentie victimele si analiza locul in care le ataca. El a agresat doi minori, in jurul orei 10.00 dimineata, insa camerele de supraveghere au aratat ca Eugen Stan a fost in blocul respectiv cu cateva ore inainte, mai exact in jurul orei 6:45. Chiar femeia de serviciu l-a zarit acolo.

Luat la intrebari de anchetatori, Eugen Stan a marturisit ca nu mai simtea placere cand se intalnea cu femei, dar cand vedea copii avea o satisfactie enorma. Drept dovada stau si imaginile cu minori pe care barbatul le pastra in calculatorul personal. Politistii i-au perchezitionat locuinta, luni seara.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Jan. 2018, 20:11 Life
Pe aceeași temă