Decizie de ultimă oră la Survivor România 2022! Filmările au fost amânate!

Publicat: 07 Jan. 2022, 19:34 Vedete

O situație total neașteaptă i-a luat prin surprindere pe toți concurenții de la Survivor România și echipa de producție, care trebuiau să decoleze deja spre Republica Dominicană. Aceștia au fost anunțați în ultimul moment că zborul s-a amânat! 

Milioane de români așteaptă cu sufletul la gură unul dintre cele mai așteptate reality show-uri ale anului 2022: Survivor România!

Emisiunea va fi difuzată de Pro TV, care a cumpărat recent formatul emisiunii, difuzat până vara trecută de postul Kanal D. Pe lângă formatul emisiunii, Pro TV a preluat de la Kanal D şi prezentatorul emisiunii, pe Daniel Pavel.

La mijlocul lunii decembrie au fost anunțați și concurenții acestui show care promite să ne țină cu sufletul la gură!

Decizie de ultimă oră la Survivor România 2022

Iar acest lucru se întâmplă deja, pentru că filmările au fost decalate pentru câteva zile. Surse CIAO.RO susțin că zborul spre Republica Dominicană s-a amânat din motive încă necunoscute. Concurenții au fost anunțați că, cel mai probabil, cursa se va relua în weekend.

În echipa Faimoșilor întâlnim sportivi recunoscuți pentru performanțele lor, cum ar fi Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu și Robert Niță, artiști recunoscuți internațional, Otilia, Xonia sau Emil Rengle, dar și personalități care au cucerit mediul online – Laura Giurcanu, TJ Miles sau Andreea Tonciu.

Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie

Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România!

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară.

Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!”.

Publicat: 07 Jan. 2022, 19:34 Vedete
Pe aceeași temă