De ce vor sa faca sex femeile. Hormonii nu au niciun rol. Asta e metoda care le baga in pat!

Publicat: 29 Nov. 2018, 13:35 Life

Contrar a ceea ce credem, hormonii nu joaca rolul principal in dorinta femeilor de a intretine relatii intime.

De ce vor sa faca sex femeile? Este o dorinta extrem de complexa. Un nou studiu arata ca nu hormonii sunt cei care imping femeile spre dormitor. Studiul a fost realizat pe 3.300 de femei care se afla la menopauza.

Cercetatorii sustin ca, de fapt, satisfactia femeii intr-o relatie este cea care o determina sa faca sex. Alaturi de asta se mai afla alti factori psihosociali care primeaza dorintei hormonale.

Noul studiu realizat in Michigan si alte sase clinici din intreaga tara a constatat ca nivelurile de testosteron si alti hormoni reproductibili naturali joaca un rol limitat in conducerea functiei sexuale a femeilor la menopauza.

De ce vor sa faca sex femeile

De ce vor sa faca sex femeile. Hormonii nu au niciun rolSpre deosebire de barbati, femeile au un nivel scazut de testosteron. Acesta este produs de ovarele lor. Cercetatorii au vrut sa afle ce efect are testosteronul in dorinta sexuala a femeilor aflate la menopauza.

„In timp ce nivelurile de testosteron si alti hormoni de reproducere au fost legate de dorinta sexuala a femeilor, studiul nostru la scara larga sugereaza ca factorii psihosociali influenteaza multe aspecte ale functiei sexuale. Bunăstarea emoțională a femeii și calitatea relației intime sunt extrem de importante pentru sănătatea sexuală”, a declarat John Randolph de la Universitatea din Michigan.

Testosteronul creste libidoul femeilor

De ce vor sa faca sex femeile. Hormonii nu au niciun rolCele 3.300 de femei au vorbit despre dorinta lor sexuala si activitatile din pat. Li s-au facut analize la sange pentru a se determina nivelul de testosteron la fiecare in parte. Cand femeile ajung la menopauza, nivelul acestui hormon creste.

In concluzie, femeile cu mai mult testosteron au o dorinta mai mare de sex decat cele care au mai putin. Femeile care au mai putine momente de tristete si care au mai multe satisfactii in relatii au parte de sex mai des.

Femeile fac sex des daca sunt fericite intr-o relatie

De ce vor sa faca sex femeile. Hormonii nu au niciun rol„Relatiile femeilor si realitatea de zi cu zi sunt legate de functiile sexuale ale femeii. Femeile la menopauza care sunt nemultumite de viata sexuala ar trebui sa se gandeasca la rolul pe care acesti factori non-hormonali ii influenteaza viata sexuala”, sustine Randolph. Acesta crede ca femeile trebuie sa ceara ajutor de la medici daca nu au dorinta sexuala, informeaza dailymail.co.uk

Publicat: 29 Nov. 2018, 13:35 Life
Pe aceeași temă