David Blaine ar fi hipnotizat femei pentru sex! Celebrul magician e acuzat de perversiuni grave

Publicat: 03 Apr. 2019, 16:09 Vedete

Celebrul magician si mentalist ar fi folosit metoda controversata pe o femeie. Asa ar fi convins-o sa intretina relatii intime cu el.

David Blaine este cunoscut in intreaga lume drept un magician si mentalist. Celebritatea pare sa ii fi adus si cateva necazuri, pentru ca a fost acuzat ca a hipnotizat o femeie ca sa o poata supune la anumite perversiuni intime.

Una dintre victimile lui a spus adevarul, iar barbatul celebru a ajuns in atentia oamenilor legii. De curand, magicianul a fost retinut de catre politistii americani si dus in sala de interogatoriu. Dupa ce a raspuns la anumite intrebari specifice, s-a aflat ca ar fi putut folosi hipnoza in scopuri deloc nobile.

Mentalistul David Blaine ar fi agresat doua femei. Celebrul barbat a fost acuzat ca le-a supus la perversiuni sexuale. Victima ar fi fost hipnotizata si fortata sa se masturbeze in fata acestuia. Nu ar fi singura femeie care a trecut prin asa ceva, pentru ca mai exista o alta victima a magicianului american.

David Blaine ar fi hipnotizat femei pentru sex

David Blaine ar fi hipnotizat femei pentru sex

Incidentele socante s-au petrecut dupa ce femeile l-au acuzat pe David Blaine ca le-a hipnotizat si abuzat sexual. Momentele ar fi avut loc separat, cu peste 20 de ani in urma, in Manhattan, New York. Politia americana ancheteaza in prezent posibilitatea ca asa ceva chiar sa se fi intamplat.

Magicianul are varsta de 45 de ani si s-ar fi folosit de abilitatile sale, datorita carora a si devenit celebru. Una dintre victime a mers si a raportat totul la politie, cu un an de zile in urma. Ea a vorbit despre agresiunea care ar fi avut loc in anul 1997. Femeia l-ar fi intalnit pe David Blaine prin intermediul unui prieten comun, dupa care acceptat sa mearga la apartamentul lui.

Victima le-a mai povestit anchetatorilor americani ca ulterior a fost hipnotizata si fortata sa se masturbeze in fata acestuia. Recent, cu o saptmana in urma, o alta femeie a mers la politie si a povestit ca a fost agresata de catre star, tot in apartamentul acestuia. Momentul avea loc in anul 1998.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 03 Apr. 2019, 16:09 Vedete
Pe aceeași temă