Daniel Pancu divorteaza de sotie dupa 15 ani de mariaj. Ce se intampla intre cei doi

Publicat: 20 Apr. 2019, 17:05 Vedete

Vesti proaste pentru prietenii si apropiatii cuplului care pune capat unui mariaj de 15 ani. Cei doi au decis ca este mai bine sa se separe legal.

Daniel Pancu divorteaza de sotie dupa 15 ani de mariaj. Fostul jucator al clubului Rapid din Bucuresti a decis sa redevina burlac. Acesta vrea sa divorteze de sotia lui, Mihaela, cu care are doi copii: o fetita de 9 ani si un baiat de 13 ani.

Cei doi au mai vrut sa divorteze in urma cu 7 ani. Atunci, Daniel Pancu si Mihaela au ajuns la tribunal. Circumstantele au facut ca cei doi sa renunte la divort si sa isi mai acorde inca o sansa. Dar acum, in primavara lui 2019, Daniel Pancu divorteaza de sotia lui.

Daniel Pancu divorteaza de sotie

Conform gsp.ro, Daniel Pancu, in varsta de 41 de ani, s-a mutat la inceputul lunii aprilie. In plus, Mihaela Pancu a renuntat la numele sotului sau pe pagina de Facebook. In loc de Pancu, a trecut numele ei de domnisoara, Stanciu. Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, alt jucător al clubului din Giulești.

  • „Nu a obligat-o nimeni pe sora-mea sa stea atâta timp cu un beţiv şi un curvar. Până la urmă Pancu a băut pe banii lui. Dacă a bătut-o nu ştiu, nu mă bag în viaţa lor de familie. Trebuia să se ducă la muncă să-şi facă o carieră a ei nu să aştepte banii lui”, spunea fostul fotbalist Nicolea Stanciu, fratele Mihaelei, în urmă cu 7 ani. Are CANCER la pancreas! Prezentatorul TV mai are 6 luni de trait: ‘Ma mut acasa’

In prezent, Daniel Pancu de 41 de ani este antrenor principal al echipei din Liga a 3a. Ce facea Bianca inainte de sex cu Victor Slav! ‘Ii spuneam ca vreau si ea se…’ Doamne fereste!

Publicat: 20 Apr. 2019, 17:05 Vedete
Pe aceeași temă