Dan Negru negociază în secret cu un post concurent! ”Răspunsul îl va da când se întoarce din Dubai”

Publicat: 09 Dec. 2021, 11:38 Vedete

Se pare că Dan Negru este pregătit să schimbe ”tabăra”, după mai mai bine de 20 de ani de colaborare cu Antena 1. Surse din televiziune susțin că celebrul prezentator a primit o ofertă de la un post concurent, iar negocierile sunt avansate. 

Kanal D ar fi postul de televiziune care i-a ”aruncat” oferta lui Dan Negru. Negocierile s-ar fi purtat săptămâna trecută, atunci când celebrul realizator a venit la discuții fără să se ferească de ochii curioșilor. Negocierile par să fi avansat, pentru că a existat, între timp, și o a doua discuție la sediul televiziunii care a pus ochii pe el. Dan Negru nu s-a grăbit cu un răspuns final, și a amânat să ia o decizie până după data de 16 decembrie, atunci când va reveni din Dubai.

”Dan Negru a fost contactat. A venit la Kanal D și a vorbit cu șefii. Cred că nici nu s-a ferit, și-a parcat mașina chiar în fața sediului. A venit și a doua oară, dar răspunsul îl va da, din câte știu, în partea a doua a lunii… Că atunci se întoarce din Dubai”, a dezvăluit o sursă din Kanal D. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Dan Negru a pregătit un Revelion de milioane

Dan Negru duce tradiția mai departe și va scrie o nouă pagină în istoria televiziunii cu show-ul care va fi transmis în noaptea de Revelion! Vor fi aproape 90 de invitați, iar printre ei se numără cele mai mari staruri din România!

”Regele audiențelor” a făcut show la înregistrarea Revelionului, iar CANCAN.RO are imaginile de colecție cu toate stelele României la un loc! Dorian Popa, Alex Velea, Zannidache, Anca Țurcașiu, Monica Anghel, Vali Vijelie, Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Luis Stan, Andreea Bălan, Bianca Drăgușanu, Selly, Cuza de la „Noaptea Târziu”, Giani Kiriță, Mirabela Dauer, Dan Helciug sau Vasile Muraru. Și lista e departe de a se fi încheiat!

Publicat: 09 Dec. 2021, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă