Dan Capatos și Loredana Groza, „sex pe canapea”. Cum au fost surprinși cei doi după emisiune

Publicat: 20 Feb. 2020, 08:34 Arhiva

Dan Capatos și Loredana Groza, „sex pe canapea”! Loredana Groza și-a lansat recent o melodie care a primit ”interzis” pe platforma Youtube. Seara trecută, ea a mers în emisiunea lui Dan Capatos!

Loredana Groza, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni sexy, mulați, pe tocuri și cu un decolteu acoperit de o plasă și o geacă la modă, a venit în emisiunea lui Dan Capatos, ”Xtra Night Show”, pentru a vorbi despre noua piesă care a făcut deja furori pe internet. Totuși, piesa a primit ”interzis” pe platforma Youtube, după ce s-a considerat că furnizează spre public un conținut indecent.

Dan Capatos și Loredana Groza, „sex pe canapea”! – Imaginea care a strâns mii de aprecieri

Pe rețelele de socializare, Dan Capatos a postat o imagine alături de Loredana Groza, scriind în dreptul ei ”Sex pe canapea” – XNS Remix”. Evident, și comentarii au curs.

”Ce te-ai asortat cu Lory👍!”, ”Cea mai tare piesaaaa❤️❤️❤️❤️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Love u Lori”, ”😍😍😍😍”, sunt o parte din mesajele primite.

Loredana Groza a primit ”interzis” de la Youtube! Lovitură pentru artista care a lansat o piesă-bombă!

Una dintre cele mai iubite artiste autohtone din România, Loredana Groza, a primit ”interzis” de la cea mai accesată platformă pentru muzică!

Recent, Loredana Groza a lansat o nouă piesă care a intrat în grațiile ascultătorilor săi, fiind vorba despre relații. Piesa numită ”Sex pe canapea” a fost ”interzisă” de pe Youtube, iar celebra artistă a avut și ea un punct de vedere în legătură cu interdicția pe care a primit-o.

Artista este mulțumită de videoclipul melodiei, dar a rămas cu un gust amar, după ce a constatat că persoanele care nu au peste 18 ani nu îl pot viziona. Cântecul lansat este unul important pentru Loredana Groza, căci tratează o latură personală a artistei. În videoclip este imitată relația intimă între doi parteneri – protagoniștii se dezbracă, apoi ”trec la acțiune”, potrivit Protv.ro.

Loredana Groza a spus la Europa FM că nu pricepe rațiunea exactă pentru care videoclipul a fost restricționat pe platforma de muzică, ”pentru că este artă”.

„Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie”, a spus Loredana.

Piesa pe care artista a lansat-o este „o odă adusă iubirii, spusă într-un mod ferm, erotic şi inteligent”. Melodia „Sex pe canapea” a fost compusă de Loredana, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu.

Publicat: 20 Feb. 2020, 08:34 Arhiva
Pe aceeași temă