Dacă ești singur în izolare, trebuie s-o vezi pe rusoaica asta! Anastasia ar putea juca oricând în filmele pentru adulți

Publicat: 20 Mar. 2020, 11:20 Arhiva

E frumoasă, super hot și are urmăritori cu „carul”! Ea este Anastasiya Kvitko, modelul care a făcut furori pe internet cu trupul ei bine lucrat. Îmbrăcată sumar, bărbații salivează constant după ea!

Formele ei voluptoase, bustul mai mult decât generos și îmbrăcămintea sumară i-au adus faimă Anastasiyei. Rusoaica de doar 26 de ani este antreprenor și un model ”highclass” – cum au numit-o pe internet.

Ea a fost născută în Rusia, în regiunea Kaliningrad Oblast, dar s-a mutat în Statele Unite ale Americii când avea doar 10 anișori. Mai mult decât atât, ea a fost numită drept ”Kim Kardashian a Rusiei”, având în vedere formele pe care le deține.

Cariera de model și-a început-o de mică, când s-a mutat la Miami. După ce a mers la mai multe agenții de modelling, a decis să își facă un brand propriu cu numele său. Astfel, a reușit să strângă pe rețelele de socializare nu mai puțin de 10.7 milioane de urmăritori.

”Îmi place de Kim Kardashian, dar nu-mi prea place să fiu comparatu cu ea. Eu sunt mult mai bună decât ea”, a spus ea într-un interviu conform The Sun.

Publicat: 20 Mar. 2020, 11:20 Arhiva
Pe aceeași temă