Cumplit! Rugbistul Rowan Baxter și-a incendiat soția și cei 3 copii, apoi s-a sinucis. Ultimele cuvinte ale soției: ”A turnat benzină pe mine! Salvați-mi copiii!”

Publicat: 21 Feb. 2020, 08:34 Arhiva

Rugbistul Rowan Baxter a reușit să creeze panică în rândul oamenilor. Sportivul și-a omorât întreaga familie, apoi s-a sinucis lângă mașină.

Incidentul tragic s-a petrecut în Brisbane, orașul australian. Soția și cei trei copii ar fi fost incendiați de fostul rugbist Rowan Baxter în cursul zilei de miercuri, la ora locală 08:30. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare, alături de cie trei copii pe care îi avea.

El și Hannah, femeia de 31 de ani, ar fi avut un scandal înainte să se petreacă această tragedie. Cei trei copii, unul de șase ani, altul de patru ani și cel de-al treilea în vârstă de trei ani au fost găsiți morți în mașină.

Persoanele rezidente din zona respectivă din Brisbane au declarat că ar fi văzut-o pe Hannah Baxter ”în flăcări”, după ce soțul a turnat benzină pe ea și i-a dat foc.

Cu o ultimă suflare și speranță în suflet că va supraviețui de dragul copiilor săi, Hannah a apucat doar să strige: ”A turnat benzină pe mine! Salvați-mi copiii!”, scrie BBC News.

Femeia a fost dusă de urgență la spital cu arsuri pe corp de grad ridicat. Câteva ore mai târziu, decesul a fost confirmat. Și un trecător a fost la spital, după ce a încercat să o salveze pe femeie, dar s-a ales cu arsuri pe față.

Fostul sportiv Rowan Baxter și soția lui s-au despărțit recent, s-au și certat, și posibil într-un exces de furie, a decis să-i omoare pe toți, apoi să se sinucidă. El s-a înjunghiat mortal.

Rugbistul Rowan Baxter și-a incendiat soția și cei 3 copii, apoi s-a sinucis. Mesajul transmis de poliție și neamuri

”Încă nu este clar cum s-a petrecut totul și cum a pornit focul. Ar fi nepotrivit să-i spunem crimă, sinucidere sau incident tragic. Am văzut câteva scene terifiante, iar asta e printre cele mai dure”, a declarat Mark Thompson, inspector al Poliției din Brisbane.

„Poate că spune că îi iubea pe copii, dar știu că mereu se spunea pe primul loc. Sper ca nenorocitul să putrezească în iad”, a spus socrul bărbatului, Lloyd Clarke.

„Sora și nepoții au fost luați de lângă mine în cel mai rău mod posibil, de către un monstru fără inimă. Toată lumea știe cât de drăguți erau sora și nepoții mei. Sora mea i-a spus soției mele că va fi un an grozav”, a spus Nat, cumnatul sportivului.

 

Publicat: 21 Feb. 2020, 08:34 Arhiva
Pe aceeași temă