1 kg cartofi
1 kg pulpe de pui2 cepe
6-7 căței de usturoiulei
sare
piper
oregano
mărar
pătrunjel
boia – după gust
Mod de preparare:â
Puiul la cuptor cu cartofi este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite și făcute rețete din întreaga lume. Secretul adevăratelor gospodine stă în modul de preparare al feluritelor preparate. Așa vei face cele mai bune pulpe de pui la cuptor!
Preîncălzește cuptorul. Spală și curăță cartofii. Fierbe-i 10 minute. Taie-i cubulețe și pune-i în tavă. Pune printre ei și pulpele de pui, ceapa tăiată julien și cățeii de usturoi. Stropește cu ulei și presară condimentele dorite deasupra. (Adaugă și un pic de apă, dacă vrei să te asiguri că nu îți iese mâncarea uscată). Dă la cuptor timp de 20 de minute. Scoate tava, întoarce pulpele și mai dă la cuptor până se rumenesc ele bine pe deasupra.