Cum faceau oamenii sex in urma cu 4.000 de ani! Dovezile indica relatii inclusiv cu animale!

Publicat: 07 iun. 2019, 13:28 Autor: madalina m. Life

Practicile intima din urma cu 4.000 de ani au scos la iveala adevaruri istorice nebanuite. Scenele perverse sunt prezente pe multe placi, sub forma de sculpturi sau desene.

Daca te-ai intrebat vreodata cum faceau oamenii sex in urma cu 4.000 de ani, adica in antichitate, avem pentru tine un raspuns socant. In urma cu cateva milenii, nimic nu parea sa fie tocmai interzis.

In acest sens, au fost descoperite cateva artefacte, sub forma unor opere de arta, care arata cum faceau oamenii sex in urma cu atat de mult timp. Specialistii au aflat modurile prin care oamenii se manifestau intim. Este vorba despre carteva piese de arta, de pe vremea babilonienilor.

Sunt cateva placi de teracota ce au fost realizate cu mai bine de 1.500 de ani inainte sa apara Kama Sutra. Acestea arata contacte intime foarte explicite, in diverse pozitii. Printre ele se numara si clasica pozitie a misionarului. A fost descoperit elixirul nemuririi, vechi de mii de ani! 

Cum faceau oamenii sex in urma cu 4.000 de ani?

Cum faceau oamenii sex in urma cu 4.000 de ani

Pe una dintre acele placi se arata un barbat cand penetreaza o femeie ce sta asezata cu spatele la el, cata vreme el este in picioare. Nu este singura descoperire de acest tip, din vremurile antice. Si in Turcia, in urma cu 2.000 de ani, oamenii aveau practici similare. Si acolo s-au descoperit picturi obscene, care prezentau in detaliu pozitiile sexuale.

Piesele de arta observate in prezent si care dateaza din urma cu patru milenii, aveau un continut erotic la fel de explicit. Pe un alt artefact se poate observa un alt barbat cu o femeie, avand o pozitie similare primei placi. Diferenta a fost ca femeia consuma dintr-un recipient, pe timpul contactului intim.

La fel este sugerat ca face si barbatul, pentru ca el ridica la gura un pahar. Parerea istorica despre toate acestea este socanta. Se crede ca prin acest lucru este sugerat faptul ca ambii obisnuiau sa isi faca si sex oral.

Exista si o scena care apare pe aproape toate placile din teracota. A fost considerata cea mai comuna pozitie. Este vorba despre cea in care personajele intretin relatii intime „coitus a tergo”. Acest lucru se traduce printr-o pozitie de la spate.

sursa: realitatea.net

Publicat: 07 iun. 2019, 13:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă