Cum facea sex Victor Slav cu Bianca Dragusanu? Prezentatorul Kanal D a spus adevarul! VIDEO

Publicat: 20 Apr. 2019, 12:59 Vedete

In cadrul emisiunii Vulturii de noapte, Bianca Dragusanu a fost subiectul unui roast. Vedeta a fost tinta glumelor fostului sot, dar si al invitatilor.

Cum facea sex Victor Slav cu Bianca Dragusanu? Greu! In cadrul emisiunii Vulturii de noapte de saptamana trecuta, blonda a fost tinta unui roast. Aceasta a fost luata la misto de invitatii din platou, dar si de prezentatori. Printre ei se numara Victor Slav, fostul ei sot si actualul prezentator al emisiunii Vulturii de noapte.

Victor Slav a marturisit cum facea sex cu Bianca Dragusanu, pe vremea cand formau un cuplu. Acesta a marturisit ca, daca voia sa fie intim cu iubita lui, trebuia sa o anunte cu 24 de ore inainte. In tot acest timp, Bianca Dragusanu se pregatea pentru noaptea de sex cu Victor Slav.

Cum facea sex Victor Slav cu Bianca Dragusanu?! VIDEO


“În următorul moment, o să ne spunem pe rând ce avem pe suflet. O să încep eu să spun ce am pe suflet. Bianca o să fie în centrul antenției în acest joc”, a afirmat Victor Slav.

“Extraordinar! Nu mă așteptam la asta, nu mă așteptam deloc”, a replicat Bianca Dragusanu. Bianca Dragusanu si-a luat fostii iubiti la misto! Ce a putut sa ii spuna lui Botezatu…

“Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă. Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc.

Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?

Bianca Dragusanu, pregatire 24 de ore pentru sex

Apropo de bucătărie: întotdeauna m-a amuzat convingerea ta că aparatele electronice funcționează cu fum. Da, da. Când te-am întrebat cum vine asta, mi-ai răspuns dezarmant: cum a ieșit fumul din ele, cum nu mai funcționează.

Nu știți ce înseamnă să fii obosit, să vrei să vezi un film liniștit pe canapea și să auzi lângă tine suspine înfundate. Întrebi firesc: «Ce ai?». Vine replica: «Nimic!», întreb din nou: «Iubito, ce s-a întâmplat?». Tăcere. O iei de mână, faci ochii mici de compasiune și îi spui: «Ce s-a întâmplat, iubito, mie poți să îmi spui orice, știi doar». Se uită la tine cu ochii în lacrimi, disperată și-ți aruncă bomba: «M-am îngrășat 100 de grame».

Bianca Dragusanu, roas la Vulturii de noapte

Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a spus Victor Slav la Kanal D. 

Cu toate ca a fost deranjata de unele glume, Bianca Dragusanu a recunoscut sus si tare ca da, se pregatea 24 de ore inainte de a face sex cu Victor Slav, fostul ei sot si iubit! Victor Slav a umilit-o pe Bianca Dragusanu la Vulturii de noapte! Ce i-a zis a aflat toata tara!

Publicat: 20 Apr. 2019, 12:59 Vedete
Pe aceeași temă